امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

علت كم كاري سیروس ابراهیم‌زاده چيست؟

علت كم كاري سیروس ابراهیم‌زاده چيست؟ 1
به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سينماخبر ، این بازیگر گفت: بعد از فیلم «عروسک» ابراهیم وحیدزاده فعالیتی در سینما نداشتم که بخشی از آن مربوط به سفرم و بخشی دیگر هم عدم علاقه‌ام به پیشنهادات مطرح شده است، ضمن اینکه اصولا گزیده کار هستم و با این روش هم ادامه خواهد داد.

وی افزود: البته در این سال‌ها فعالیت‌هایی در نشر کتاب داشته‌ام و آثاری را شامل نمایشنامه و مجموعه قصه کوتاه منتشر کرده‌ام و در حال حاضر هم کتابی با عنوان «یک خواهش کوچک» شامل مجموعه شبه مقالاتی که در روزنامه‌های مختلف نوشته‌ام را زیر چاپ دارم.

ابراهیم‌زاده درباره فعالیت‌های آتی‌اش گفت: پیشنهاداتی از سوی آقایان جعفری جوزانی، هنرمند و وحیدزاده دارم که هنوز مشخص نیست.

از جمله فیلم‌هایی این بازیگر می‌توان به «حسن کچل»، «ستارخان»، «کمال‌الملک»، «تحفه‌ها»، «مجسمه»، «همسر»، «چهره»، «هتل کارتون»، «مومیایی 3»، «مسافر ری»، «عشق فیلم»، «شمعی در باد»، «مکس»، «تردست»، «شام عروسی» و «تاکسی نارنجی» اشاره کرد. 

ايسنا
[color][size][font]

[/font][/size][/color]
پاسخ
 سپاس شده توسط moein.booter
آگهی
اره خیلی وقته نیومده !
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازگشت فخیم‌زاده به قاب تلویزیون با «کاراگاهان جوان»
  سیروس الوند:مسئله دفاع مقدس چیزی نیست که با گذر زمان فراموش شود
  «نادر طالب‌زاده» به اجرا باز خواهد گشت!
  نادر طالب زاده، مجری و برنامه ساز ایرانی به کرونا مبتلا شد!
  پسر ابراهیم حاتمی کیا کارگردان شد!
Video سیروس مقدم از ساخت پایتخت ۷ خبر داد
  « خروج » ابراهیم حاتمی کیا تنها چند ساعت پس از اکران آنلاین قاچاق شد!
  درخواست ابراهیم حاتمی کیا از مردم در آستانه اکران آنلاین « خروج » / لطفا فیلمم را دان
  واکنش تند بیژن بیرنگ به اظهارات ابراهیم حاتمی کیا / شما لیاقت فهم حق استاد و شاگردى ر
  « خروج » ابراهیم حاتمی کیا قید اکران را زد و مستقیماً در سرویس های VOD منتشر می شود!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان