امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

مرغ اناناسي

#1
 مواد لازم
ران مرغ چهار عدد
فلفل سفيد ساييده‌شده يك قاشق مرباخوري
سس مايونز سه قاشق غذاخوري
آناناس تازه يا كمپوت چهار برش 
عسل و کره از هر کدام دو قاشق غذاخوري
سركه يك قاشق غذاخوري 
آلو خيس‌خورده و قیسی از هر کدام نصف پيمانه
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا ران مرغ را با نمك و فلفل سفيد مزه‌دار كرده و سس مايونز بزنيد سپس دور قسمت انتهايي استخوان را فويل پيچيده و در سيني فر قرار دهيد تا به مدت نيم ساعت در دماي 180 درجه سانتي گراد برشته شود.
در تابه‌اي كره را ذوب كرده و آناناس‌ها را به آن اضافه كنيد تا طلايي شود، سپس عسل و سركه را نيز اضافه كرده، آلو و قيسي را هم بريزيد و اجازه دهيد كمي تفت بخورد. سپس مطابق شكل سرو كنيد.
نكته:
1. اگر از آناناس تازه استفاده كرديد، مي‌توانيد سركه را حذف كنيد.
2. اين غذا را مي‌توانيد با كته قالبي سرو كنيد.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان