امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهیه ی همبرگر با پنیر لاسبزی

#1
مواد لازم :
گوشت گوساله چرخ‌ شده چهار پیمانه
پیاز خرد شده یك عدد
كرفس خرد شده یك ساقه
مخلوط سبزی‌های خشك و پودر شده (نعنا، پونه، جعفری و …) یك قاشق چایخوری
خردل یك قاشق چایخوری
پنیر لاسبزی خرد شده نصف پیمانه
نان همبرگری چهار عدد
روغن‌ مایع یا روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
نمك و فلفل‌سیاه به میزان لازم
كاهو، كلم، گوجه‌فرنگی و سس خردل برای تزئین

طرز تهیه :
گوشت، پیاز، كرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمك و فلفل‌سیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناك شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم كرده و چهار قسمت از آنها را به شكل همبرگر درآورید و روی هر كدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.

چهار قسمت باقیمانده را هم به شكل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی كه رویش پنیر ریخته‌اید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید كه به شكل چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابه‌لای آنها بیرون نزند.

اطراف همبرگرها روغن‌ بمالید. یك تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود 10 دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.

همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر كدام یك برگ كاهو، كلم یا چند برش گوجه‌فرنگی و مقداری سس خردل بریزید.

نكته :
پنیر لاسبزی را می‌توانید خودتان در منزل تهیه كنید.
برای این كار مقداری پنیر محلی یا لیقوان را با كمی سبزی‌معطر تازه و خرد شده مخلوط كنید.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان