امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طبخ کباب ترکی

#1
مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله 250 گرم
پیاز 3 عدد
روغن مایع نصف پیمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نكته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازك باشد و به اندازه یك چوب كبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و كمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید كه نمك گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )



بعد پیاز سوم را خلال نازك میكنیم و در مقدار خیلی كمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت كنید كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میكنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .



همین كار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت كه نمك گوشت سفید رو همیشه اول كار اضافه میكنیم .
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی”
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه کباب تسبیحی
  دستور پخت |کوفته کباب|
  چه کنیم کباب تابه ای وا نرود؟
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  کباب پز تابشی سالاماندر رومیزی (کشویی آسانسوری 12سیخ)
  کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
  راهنمای خرید بهترین مدل کباب پز تابشی سالاماندر برای رستوران
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان