12-09-2014، 18:38
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم :
کره بدون نمک 6 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ریز خرد شده 4 عدد
شلغم پوست کنده و ریز خرد شده 1300 گرم
سیب زمینی پوست کنده و ریز خرد شده 250 گرم
نمک به مقدار لازم
عصاره مرغ 6 فنجان
جوز تازه و رنده شده یک چهارم قاشق چایخوری
جعفری تازه و خرد شده-برای تزئین 2 قاشق غذاخوری
امروز هم با دستور پخت یک سوپ متفاوت دیگر در خدمت شما هستم، سوپ سیب زمینی و شلغم!
این یک سوپ ساده و در عین حال خوب و خوشمزه هست، مخصوصاً به دلیل این که ماده ی اصلی آن را شلغم تشکیل می دهد.
من خودم شخصاً عاشق شلغم هستم، نمی دونم بعضی ها چرا شلغم دوست ندارند! ترکیب طعم های این سوپ خیلی خاص است، امیدوارم از خوردن این سوپ لذت ببرید!
طرز تهیه:
1- در یک قابلمه ی بزرگ کره را با یک حرارت ملایم آب کنید تا وقتی که کف بکند. وقتی که کف ها از بین رفتند پیازها را اضافه کنید و 5 دقیقه داخل قابلمه تفت بدهید تا وقتی که پیازها شفاف بشوند ولی نگذارید که سرخ بشوند!
سیب زمینی و شلغم های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا کره روی مواد را بپوشاند. 2 قاشق چایخوری نمک اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید، شعله را کم کنید. بگذارید خوب بپزند، هر چند دقیقه محتویات داخل قابلمه را هم بزنید، پخت را تا 20 دقیقه و زمانی که سیب زمینی ها و شلغم ها ترد بشوند ادامه بدهید.
2- عصاره ی مرغ را اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا یک کم بجوشند. بعد در قابلمه را طوری بگذارید که یک کم جا برای خروج بخار وجود داشته باشد، شعله را کم کنید و بگذارید برای 10 دقیقه بپزند تا سیب زمینی ها و شلغم ها کاملا ترد بشوند.
3- با همزن برقی یا مخلوط کن مخلوط سوپ را به حالت پوره دربیاورید تا وقتی که کاملا صاف بشوند. حالا آن ها را به داخل قابلمه برگردانید و با نمک و جوز رنده شده به آنها مزه بدهید.
سوپ را داخل کاسه های کم عمق بریزید و با جعفری خرد شده تزئینش کنید!
نکته:
- این غذا با این مقدار مواد برای 8 نفر می تواند کافی باشد.
- هر چقدر شلغم بزرگتر باشد دیرتر می پزد و یه طعم تلخی هم به سوپ می دهد، پس برای این سوپ از شلغم های تازه و کوچیک استفاده کنید.