امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه دلمه لواش

#1




طرز تهیه دلمه لواش 1



مواد لازم :



برنج
يك پيمانه

لوبيا چيتي
يك پيمانه

گوجه‌فرنگي رنده شده
يك پيمانه

گوشت چرخ كرده
250 گرم

پنير پيتزا
200 گرم

جعفري خرد شده
يك قاشق غذاخوري

پياز متوسط
يك عدد

نان لواش
به تعداد لازم

روغن‌ مايع
به ميزان لازم

نمك و فلفل‌قرمز
به ميزان لازم




طرز تهيه :


برنج را به مدت يك ساعت خيس كرده به همراه دو ليوان آب، يك قاشق روغن، جعفري خرد شده، مقداري نمك وگوجه فرنگي رنده شده روي حرارت بگذاريد تا پخته شود و به صورت كته دربيايد. لوبياچيتي را از 12 ساعت قبل، خيس كرده و با يك ليوان آب بپزيد. پس از پخته شدن با برنج كته شده مخلوط كنيد، اين غذا داراي طعم تند است. در صورت دلخواه فلفل بيشتري به آن اضافه كنيد. گوشت چرخ‌كرده را با پياز رنده شده در روغن تفت دهيد و به مخلوط كته و لوبيا اضافه كنيد.


نکته :مي‌توان به جاي گوشت‌ چرخ‌كرده از نصف سينه مرغ خرد شده استفاده كرد به اين ترتيب كه سينه مرغ ريز شده را با پياز نگيني خرد شده تفت دهيد.نان‌هاي لواش را در اندازه 20×25 برش بزنيد و از مخلوط آماده شده دو قاشق غذاخوري در بين نان قرار دهيد، نان را لوله كنيد، وقتي همه نان‌ها آماده شدند در يك ظرف بچينيد. سطح آن را با پنير پيتزاي رنده شده بپوشانيد و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد.




هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان