11-09-2014، 14:24
مسوت اوزیل اعتراف میکند از این که آرسنال توانسته الکسیس سانچس مهاجم «کلاس جهانی» بارسلونا را به خدمت بگیرد بسیار خوشحال است.

اوزیل که دومین فصل حضور خود در انگلیس را شروع کرده است میگوید این فوروارد شیلیایی کل باشگاه را امیدوارتر کرده است و اعتقاد دارد سانچس گلهای بسیاری را در اولین فصل حضورش برای آرسنال به ثمر خواهد رساند. «نهفقط من، بلکه فکر میکنم کل تیم خوشحال اند، چون یک بازیکن کلاس جهانی به ما اضافه شده است. او در بارسلونا بازی کرده و گلهای زیادی زده، پس کیفیت بالایی دارد و ما از داشتن او در کنارمان خوشحالیم. مطمئنم که در این فصل گلهای زیادی را از او خواهیم دید.»
اوزیل که در تابستان قهرمانی جام جهانی را با آلمان بهدست آورده دربارهی انتقاداتی که به او وجود دارد هم میگوید: «اعتمادبهنفس بالایی دارم، زیرا از پتانسیلهای خودم آگاه ام. ما بالغتر شدهایم و از اشتباهاتمان درس گرفتهایم. اگر من آماده بمانم و مصدوم نشوم هر چیزی ممکن خواهد بود. ما جاهطلبیهای زیادی داریم. قرار گرفتن در رتبههای دوم یا سوم لیگ یا حضور در دور یکشانزدهم لیگ قهرمانان نمیتواند راضیکننده باشد. در تعطیلات دلم برای فوتبال بازی کردن تنگ شده بود. حالا خوشحال ام که کار شروع شده است. ما میخواهیم به جاهطلبیهایمان برسیم. ما نیاز داریم که یک تیم باشیم، باور داشته باشیم. در آن صورت میتوانیم به آن دست پیدا کنیم.»