11-09-2014، 13:46
فرآورده های گوشتی
موسسه تحقیقات سرطان در آمریکا بر این باور است که فراورده های گوشتی همچون سوسیس و کالباس به سبب اعمال فرآیندهایی همچون دودی کردن، نمک زنی و اضافه کردن مواد شیمیایی نگهدارنده، ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش می دهد.
این در حالی است که این موادغذایی سرشار از نمک، چربی و کلسترول هستند و خالی از مواد معدنی مورد نیاز بدن همچون فیبر می باشند.
چیپس سیب زمینی
احتمالا شما هم می دانید که چیپس سیب زمینی و سیب زمینی سرخ کرده سرشار از چربی است و خوردنشان به چاق شدن شما کمک می کند.
ولی چیزی که شما نمی دانید وجود ماده ای سرطانزا با نام آکریل آمید است. این ماده زمانی تولید می شود که ماده غذایی در دمای بسیار زیاد پخته و یا سرخ می شود.
یکی از پروفسور های دانشگاه کلارک در آمریکا می گوید: من تخمین می زنم که سالانه هزاران نفر به سبب خوردن آکریل آمید به سرطان مبتلا می شوند.
موادغذایی با برچسب تجاری کم چرب
مراقب برچسب کم چرب بر روی موادغذایی باشید که شما را گول نزند. ماست، شیر و یا سس مایونز کم-چرب، نمک و شکر را با مواد غیر طبیعی جایگزین می کنند تا به آنها طعم خوبی بدهند.
بهتر است به جای اینکه به دنبال برچسب کم چرب باشید، موادغذایی طبیعی را تهیه کنید.
مارگارین
با اینکه آن را جانشین بدون کلسترول کره می دانند، مارگارین سرشار از چربی ترانس است. خوردن آن سبب می شود تا کلسترول خون شما افزایش یابد و دیواره رگهای شما آسیب ببینند. بهتر است از روغن زیتون و یا دیگر چربی های اشباع نشده استفاده کنید.
نوشابه
یکی از موثرترین مواد بر روی اضافه وزن شما، نوشابه است. هر نوشابه یک نفره تقریبا حاوی 10 قاشق چایخوری شکر می باشد. علاوه بر چاقی، خوردن 2 نوشابه در هفته می تواند ریسک ابتلا به سرطان پانکراس را در شما 2 برابر کند.
خبر بدتر اینکه خوردن بیش از 2 نوشابه در روز خطر مرگ شما را به سبب بروز بیماری های قلبی و عروقی چند برابر می کند و باعث تشدید احتمال ابتلا به بیماری دیابت خواهد شد.