امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه شيشه ناز

#1



طرز تهیه شيشه ناز 1





مواد لازم :



گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان
300 گرم

زردچوبه
1 قاشق سوپ خوري

پياز داغ
1 قاشق سوپ خوري

روغن
به ميزان لازم

گردو
250 گرم

کنجد
200 گرم

دان انار(انار دون)
50 گرم

نمک و فلفل
به ميزان لازم

آب انار ترش
1 پيمانه

شکر در صورت دلخواه
2 قاشق سوپ خوري

تخم مرغ
2 عدد



طرز تهيه :


گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.



نکته:


1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .

2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.

3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.

4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.

5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.



هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان