10-09-2014، 18:23
مواد لازم :
گوشت گوسفندي يا گوساله بدون استخوان
300 گرم
زردچوبه
1 قاشق سوپ خوري
پياز داغ
1 قاشق سوپ خوري
روغن
به ميزان لازم
گردو
250 گرم
کنجد
200 گرم
دان انار(انار دون)
50 گرم
نمک و فلفل
به ميزان لازم
آب انار ترش
1 پيمانه
شکر در صورت دلخواه
2 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ
2 عدد
طرز تهيه :
گوشت را به صورت قيمه خرد کرده و با کمي روغن سرخ کنيد و با پياز و زردچوبه بپزيد. گردو، کنجد و دان انار را آسيا کرده و به گوشت نيم پز اضافه کنيد. نمک و فلفل و در صورت تمايل آب انار ترش و شکر را در اواخر طبخ به غذا بيافزاييد تا خورش جا بيافتد. تخم مرغ ها را يا به صورت نيمرو يا خاگينه بعد از کشيدن خورش روي ظرف آن بگذاريد و يا آن را در ظرفي جداگانه زده و در اواخر طبخ به خورش اضافه کنيد. اين خورش با کته سرو مي شود.
نکته:
1- آب انار ترش و شکر را تک تک و يا با هم مي توان به دلخواه اضافه يا کم و يا اصلاً حذف کرد .
2- به جاي آب انار مي توان از 1 قاشق سوپ خوري رب انار استفاده کرد.
3- اين غذا را بدون گوشت نيز مي توانيد تهيه کنيد.
4- در صورت عدم استفاده از گوشت جزو غذا هاي بدون گوشت و کامل مي باشد.
5- در اين غذا از گوشت چرخ کرده به صورت کوفته ريزه نيز مي توان استفاده کرد.