08-09-2014، 17:33
شیریک لیتر
شکردو پیمانه
آردسه قاشق سوپخوری
آرد نشاستهیک قاشق سوپخوری
پنیر خامهای۲۰۰ گرم
زرده تخممرغیک عدد
بیسکویت پتیبور خرد کردهدو بسته
موا د لازم برای قسمت میانی دسر
کدوتنبل۷۰۰ گرم
شکریک پیمانه
گردونصف پیمانه
گردو، و رنده پوست پرتقال برای تزیین روی دسربه میزان لازم طرز تهیه
کدوتنبل را با شکر میگذاریم تا بپزد، سپس به صورت پوره در میآوریم. شیر، شکر، آرد، آرد نشاسته و زرده تخممرغ را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا قوام آید. کرم را از روی حرارت برداشته، سپس پنیر خامهای را اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا کرم یکدست شود. نیمی از کرم را در ظرف ریخته، یک لایه از بیسکویتها را روی کرم میچینیم، سپس پوره کدو تنبل را روی بیسکویتها ریخته، روی آن گردو خرد شده را میریزیم و دوباره یک لایه بیسکویت و باقی مانده کرم را اضافه میکنیم. در انتها روی کرم دارچین، گردو و رنده پوست پرتقال میریزیم.