امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی بادنجان و کلم قرمز

#1
Heart 
ترشی بادنجان و کلم قرمز 1

کلم قرمز ۷۵۰ گرم
نعنا خشک یک قاشق سوپخوری

نمک و فلفل از هر کدام یک قاشق چایخوری
فلفل تند خرد شده نصف پیمانه

سیر خرد شده نصف پیمانه
سرکه به میزان لازم

طرز آماده‌سازی

بادنجان‌ها را به صورت مکعبی خرد می‌کنیم، سرکه را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. پس از جوش آمدن، بادنجان‌ها را در سرکه ریخته و ۱۰ دقیقه می‌جوشانیم. زیر حرارت را خاموش کرده و پس از سرد شدن، کلم قرمز خرد شده، فلفل تند، سیر، نعنا خشک، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و محتویات ترشی را به همراه سرکه در شیشه می‌ریزیم، پس از دو هفته ترشی قابل مصرف است.
ترشی بادنجان و کلم قرمز 1
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان