دل مرغ ۳۰۰ گرم . پیاز ۱ عدد . سیر ۳ حبه . قارچ ۵ عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه : دل های مرغ را از وسط ببرید و لخته های خونی وسط دل را با آب بشوئید تا دل ها تمیز شوند سپس دل های شسته شده را با چاقو خرد کنید ( هر دل را به ۴ قسمت برش بزنید ).
درون ماهیتابه روغن بریزید ، پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس دل های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا رنگ دل ها تغییر کند.
قارچ ها را بصورت حلقه ای خرد کنید و به دل ها اضافه نمائید ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت ملایم و در باز اجازه دهید آب مواد تمام شود سپس سرو نمائید.
نکته ها : در صورت تمایل میتوانید بجای قارچ از سیب زمینی نگینی خرد شده استفاده کنید ، همچنین میتوانید خوراک دل را به تنهایی آماده کنید و از قارچ استفاده کنید.
در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری رب یا ۲ عدد گوجه فرنگی ریز خرد شده به خوراک اضافه کنید ، این غذا با برنج یا نان سرو میشود.