07-09-2014، 12:48
مواد لازم : ژله آماده قرمز رنگ ( می تونید از هر نوع ژله ای استفاده کنید مثلا آلبالو یا توت فرنگی و ... ) یک بسته ژله آماده آلوورا یک بسته بستنی وانیلی 1 پیمانه آب جوش برای ژله قرمز یک پیمانه آب سرد برای ژله قرمز نصف پیمانه آب جوش برای ژله آلوورا یک پیمانه
طرز تهیه :
ژله قرمز رو با یک پیمانه آب جوش حل کنید بعد نصف پیمانه آب سرد بریزید و بعد از اینکه خوب مخلوط کردید داخل ظرفهای پیرکس ( مرغ خوری های معروف ) ریخته و در یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .
بعد از بستن ژله با قالب قلب ژله رو قالب بزنید و با کاردک جدا کنید .
مجددا در همون ظرف پیرکس قلبها را به این صورت بچینید .
ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و بعد با یک لیوان بستنی ( که ترجیحا در دمای محیط قرار دادید تا کمی آب بشه ) خوب مخلوط کنید .
سپس به آرامی و با قاشق از ژله بستنی آلوورا در داخل ظرف بریزید . فقط به اندازه ای بریزید که کل سطح در حد 3 - 2 میلیمتر از ژله بستنی آلوورا پوشش داده بشه و ظرف رو در یخچال بذارید تا ژله بستنی ببنده .
نکته :
ژله بستنی تون حتما سرد شده باشه وگرنه قلب ها داخلش آب می شن .
نکته :
علت اینکه 3- 2 میلیمتر ژله بستنی می ریزیم چیه ؟ برای اینکه اگه زیاد بریزیم قلب ها شناور می شن .
بعد از اینکه بست مجددا از ژله بستنی داخل قالب می ریزیم تا مقداری که همسطح قلب ها بشن .
تنها نکته ای که این دسر داره اینه که کمی با صبر و حوصله کار کنید تا دسرتون تمیز و خوشگل دربیاد .
سپس داخل یخچال قرار بدین تا خوب ببنده .
حالا نوبت برش دسر هست . توی هر قسمت یه قلب می افته .
بعد با کاردک از ظرفمون جدا کرده و به ظرف سرو منتقل می کنیم .
می بینید چقدر راحت بود . در عین حال که راحته خیلی هم خوشگل و شیکه .
نکته :
و اما من بقیه ژله هایی که از برش قلب ها مونده بودن و همچنین کمی از ژله بستنی آلوورا مونده بود رو چیکار کردم ؟ برای اینکه هیچگونه اسرافی در کارمون پیش نیاد اضافه ژله قرمز رو خرد کرده و ژله بستنی سفید رو روش ریختم و باهاش یه " دسر خرده شیشه قرمز و سفید " مخصوص عشاق درست کردم . جاتون خالی خیلی خوشگل و خوشمزه بود