امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ

#1
Heart 
بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ 1

مواد لازم برای تهیه بیسکویت :
آرد 350 گرم
تخم مرغ یک عدد
کره نرم 150 گرم
پودر قند 100 گرم
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
وانیل و نمک کمی


طرز تهیه :
کره، پودر قند و تخم مرغ و وانیل را مخلوط می کنیم و بعد آرد و نمک و بیکینگ پودر را که الک شده اند به مایع تخم مرغی اضافه می کنیم و کمی ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. حدودا 20 تا 30 دقیقه خمیر را در کیسه نایلونی در یخچال استراحت میدهیم و بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به ضخامت 3 میلیمتر باز میکنیم و قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم.



بیسکویت ها را کمی با فاصله در سینی بذارید و در فر از قبل گرم شده 15دقیقه با حرارت 180 درجه بپزید. از دقیقه 10 به بعد بیسکوئیت ها رو چک کنید تا اگر پختند زیادی حرارت نبینند. بیسکوئیت ها رو کنار می گذاریم تا خنک شوند و برای تزیین با رویال آیسینگ آماده شوند!

مواد لازم برای آیسینگ :
سفیده تخ مرغ یک عدد
پودر قند 75 گرم
پودر تارتار 1/8 قاشق چایخوری (نباشه هم عیب نداره)
رنگ های خوراکی به میزان لازم


طرز تهیه :
سفیده تخم مرغ و پودر تارتار را با همزن میزنیم تا سفت بشه و بعد پودر قند را اضافه میکنیم، و آیسینگ ما آماده است!! اگر تارتار نداشتید اصلا نگران نباشید چون بدون آن هم می توانید رویال آیسینگ درست کنید.



تارتار برای این است که پف سفیده نخوابه و اگه شما کاملا سفیده رو بزنید تا سفت بشه حتی بدون تارتار هم مشکلی پیش نمیاد. با استفاده از رنگ های خوراکی آیسینگ را به رنگ های مختلف در میاریم و درون قیف ها پلاستیکی میریزیم و تهشو می پیچونیم تا هوا داخل نشه چون آیسینگ در مجاورت هوا خشک میشه.



بیسکوئیت ها رو با استفاده از آیسینگ های رنگی تزیین می کنیم و بعد از 3 تا 4 ساعت آیسینگ ها کاملا خشک می شوند و بیسکوئیت های تزیین شده ؟ آماده خوردن هستند و حاصل زحمت چندین ساعته شما در عرض چند دقیقه خورده میشه .

نکته :

چند تا نکته در مورد آیسینگ هست که باید یاد آوری کنم. اگر برای روکش کردن صاف و یکدست بیسکویت می خواهید از آیسینگ روان استفاده کنید باید در مرحله هم زدن قبل از اینکه سفیده کاملا سفت بشه پودر قند را اضافه کنیم. اگر هم بخواهیم آیسینگ سفت تری داشته باشیم که مناسب تزئینات خطی و نقطه ای باشه کاملا سفیده رو میزینم تا سفت بشه بعد پودر قند را اضافه می کنیم و می تونیم پودر قند رو تا 100 گرم هم بریزیم، اینجوری آیسینگ سفت تر میشه و کمتر پخش میشه.

بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ 1

بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ 1
بیسکویت با تزئین رویال آیسینگ 1
پاسخ
آگهی
#2
اشپز شی حرف نداری.....
آخـــــہ بــــــز تــــــورو چــــہ بــــــہ پـــــز...
_______________________________________

پاسخ
 سپاس شده توسط ✘PETER✘


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دستور پخت کیک کاکائویی با آیسینگ کاراملی
  طرز تهیه بیسکویت اوریو با روش خوشمزه خانگی
  طرز تهیه بیسکویت کاج برای کریسمس
  طرز تهیه بیسکویت رژیمی
  طرز تهیه بیسکویت به شکل دانه قهوه
  تهیه چیزکیک آلبالو با بیسکویت دایجستیو
  بیسکویت های نازِ چوبی
  طرز تهیه بیسکویت
  این بیسکویت از ونیز برای گیاهخواران آمده است!
  تزئین غذا به شیوه رستوران‌های معروف جهان+تصاویر

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان