امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آش دوغ

#1
مواد مورد نیاز:سبزی شامل( تره ،شوید و جعفری) ۷۰۰ گرم
نخود ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
دوغ ترش ۲ لیتر
سیررنده شده ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه آش دوغ:

نخودها خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید و موقع پخت آب آن را خالی کنید و خوب بشویید.

از شب قبل برنج را با مقداری نمک خیس کنید.

نخودها را با ۶ لیوان آب روی حرارت بگذارید تا بپزند.

پس از اینکه نخودها تقریبا نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج را به آن ها اضافه کنید و صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود.

آب آش نباید زیاد باشد تا جا برای اضافه کردن دوغ باشد.

پس از اینکه برنج مغز پخت شد، نمک و فلفل و سبزی خرد شده را نیز به آش اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.

۱۵ دقیقه قبل از آماده شدن آش، دوغ را به آش اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود.

وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ نبرد.

غذا را سرو کنید و کمی سیر تازه خرد شده یا رنده شده را روی آن بریزید.

نکته:

روش پخت گوناگونی از این آش در کتابهای مختلف موجود است که در آن از بلغور، آرد ، کلم برگ پخته و بعضی مواد دیگر استفاده می کنند. اما روش اصلی و سنتی پخت این غذا دستوری است که در روش پخت ذکر شد.

آش دوغ به خاطر داشتن دوغ و سیر باعث افت فشار خون می شود. بنابراین در خوردن آن زیاده روی نکنید.
پاسخ
 سپاس شده توسط موناجون خوشگل
آگهی
#2
يه بار ديگه ممنون
Smileدهانم پر از حرف است حيف كه ميگن با دهان پر حرف نزنيدSmile
پاسخ
#3
ممنون
در انتظار توBig GrinHeart
پاسخ


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان