29-08-2014، 15:41
اشخاص بطور کلی وقتی به تفریح برای خارج از شهر می روند یعنی از شهری به شهر دیگر می روند؛ زمان و مکان خواب و عادات غذایی آنها دچار تغییر و تحول می شود. بخاطر همین سکته های قلبی در این مواقع برای افرادی که دچار سابقه امراض قلبی دارند بسیار زیادتر است
علاوه بر تغییر رژیم غذایی سایر عوامل مانند راه طولانی برای مسافرت و خستگی ناشی از آن، مسافرت به یک منطقه پر جمعیت و یا از نظر هوا بسیار آلوده، تغییر زیاد ساعت خواب و برهم خوردن ساعت بیولوژیک بدن همگی می توانند خطر بروز حملات قلبی را تشدید نمایند.
بررسی ها نشان می دهند، استرس ناشی از مسافرت می تواند بسیار خطرناک باشد و همینطور عدم آشنایی با امکانات درمانی منطقه ی مورد نظر و عدم تکلم زبان اهالی بومی آن منطقه نیز می تواند فرد بیمار را بسیار آسیب پذیر نماید. پزشکان به افراد مبتلا به بیماری های قلبی و یا سالمندان توصیه می کنند تا در صورت فراهم شدن امکانات یک مسافرت حتما با پزشک معالج خود مشاوره انجام دهند و پس از صلاحدید وی اقدام به سفر نمایند، همینطور داروهای مجاز درمانی خود را حتما به همراه داشته باشند و به اطرافیان آموزش های لازم را برای امداد رسانی بیاموزند. در طول سفر آرامش خود را حفظ کنند و از رانندگی برای مدت طولانی در مکانی با حرارت بالا جدا خودداری کنند.
از دیگر اقدامات پرهیز از خوردن غذاهای ناآشنا و پیاده روی های طولانی در هنگام مسافرت است.