02-09-2012، 15:36
دسر پاناکوتای قهوه
خامه ۲ لیوان . شیر نصف لیوان . شکر نصف لیوان
اب جوش نصف لیوان . وانیل ۱ قاشق چایخوری . پودر قهوه فوری ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری . پودر ژلاتین ۶ قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید ( کاسه ای روی بخار اب قرار دهید و ژله را درون ان بگذارید تا با حرارت بخار اب حل شود ).
درون قابلمه ای شکر را با شیر و خامه مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست شوند ، ژلاتین اب شده را به این مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم بهم بزنید ( مراقب باشید مواد درون قابلمه نجوشد ) ، در انتها نیز وانیل را اضافه کنید.
وقتی وانیل را اضافه کردید مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و درون یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد.
برای تهیه این دسر دو رنگ باید مواد را ۲ قسمت کنید ، ابتدا نصف مواد را با پودر قهوه اماده کنید و نصف دیگر مواد را با پودر کاکائو ترکیب نمائید ، پس از اینکه پاناکوتای قهوه خنک شد و کمی خودش را گرفت پاناکوتا شکلاتی را روی ان بریزید و در نهایت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.
نکته : میتوانید فقط از یک نوع طعم دهنده ( قهوه یا کاکائو ) برای اماده سازی پاناکوتا استفاده کنید ، میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید.
شکر این دسر را میتوانید بنابر سلیقه شخصی ۱ قاشق کمتر یا بیشتر کنید ، روی دسر را میتوانید با مغزهای اجیل ، شکلات اب شده و … تزئین کنید.
خامه ۲ لیوان . شیر نصف لیوان . شکر نصف لیوان
اب جوش نصف لیوان . وانیل ۱ قاشق چایخوری . پودر قهوه فوری ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری . پودر ژلاتین ۶ قاشق چایخوری
طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید ( کاسه ای روی بخار اب قرار دهید و ژله را درون ان بگذارید تا با حرارت بخار اب حل شود ).
درون قابلمه ای شکر را با شیر و خامه مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد یکدست شوند ، ژلاتین اب شده را به این مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم بهم بزنید ( مراقب باشید مواد درون قابلمه نجوشد ) ، در انتها نیز وانیل را اضافه کنید.
وقتی وانیل را اضافه کردید مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند سپس درون ظرف مورد نظر بریزید و درون یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد.
برای تهیه این دسر دو رنگ باید مواد را ۲ قسمت کنید ، ابتدا نصف مواد را با پودر قهوه اماده کنید و نصف دیگر مواد را با پودر کاکائو ترکیب نمائید ، پس از اینکه پاناکوتای قهوه خنک شد و کمی خودش را گرفت پاناکوتا شکلاتی را روی ان بریزید و در نهایت درون یخچال قرار دهید تا کاملا سرد و سفت شود.
نکته : میتوانید فقط از یک نوع طعم دهنده ( قهوه یا کاکائو ) برای اماده سازی پاناکوتا استفاده کنید ، میتوانید بجای پودر قهوه فوری از نسکافه نیز استفاده کنید.
شکر این دسر را میتوانید بنابر سلیقه شخصی ۱ قاشق کمتر یا بیشتر کنید ، روی دسر را میتوانید با مغزهای اجیل ، شکلات اب شده و … تزئین کنید.