23-08-2014، 9:41
مواد لازم
قهوه (دم کرده، غلیظ وسرد شده) دوسوم پیمانه (110 میلی لیتر)
شیر دوسوم پیمانه (110 میلیلیتر)
شکلات صبحانه 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
شکر 2 قاشق سوپخوری (30 گرم)
یخ قالبی 2 پیمانه
طرز تهیه
1.قهوه، شیر، شکلات صبحانه، شکرویخ را در مخلوطکن ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا مایع صاف و یکدستی بهدست آید؛
2.سپس قطعههای یخ را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا قطعههای یخ کاملاً خرد وریز شوند، و سریعاً سرو کنید.
نکته
فراپه آیس موکا فقط نیمی از کالری فراپههای معمولی را دارد.
فکر بکر
در هر فصلی از سال، می توانید با توجه به انواع میوه، فراپه تهیه کنید؛ حالکه در فصل تابستان هستیم و هندوانه به وفور یافت میشود، میتوانید فراپه هندوانه تهیه کنید؛ بدین ترتیب که دو قاشق سوپ خوری شکر را با یک پیمانه هندوانه مخلوط کرده، سپس مخلوط را به همراه دو پیمانه بستنی، یک پیمانه شیر و یک پیمانه یخ قالبی داخل مخلوط کن ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا کف کند، سپس در لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید.
در صورت دلخواه میتوانید روی فراپه را با خامه فرم گرفته یا خامه قنادی تزیین کنید.
قهوه (دم کرده، غلیظ وسرد شده) دوسوم پیمانه (110 میلی لیتر)
شیر دوسوم پیمانه (110 میلیلیتر)
شکلات صبحانه 2 قاشق سوپخوری (30 میلیلیتر)
شکر 2 قاشق سوپخوری (30 گرم)
یخ قالبی 2 پیمانه
طرز تهیه
1.قهوه، شیر، شکلات صبحانه، شکرویخ را در مخلوطکن ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا مایع صاف و یکدستی بهدست آید؛
2.سپس قطعههای یخ را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا قطعههای یخ کاملاً خرد وریز شوند، و سریعاً سرو کنید.
نکته
فراپه آیس موکا فقط نیمی از کالری فراپههای معمولی را دارد.
فکر بکر
در هر فصلی از سال، می توانید با توجه به انواع میوه، فراپه تهیه کنید؛ حالکه در فصل تابستان هستیم و هندوانه به وفور یافت میشود، میتوانید فراپه هندوانه تهیه کنید؛ بدین ترتیب که دو قاشق سوپ خوری شکر را با یک پیمانه هندوانه مخلوط کرده، سپس مخلوط را به همراه دو پیمانه بستنی، یک پیمانه شیر و یک پیمانه یخ قالبی داخل مخلوط کن ریخته و کاملاً مخلوط کنید تا کف کند، سپس در لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید.
در صورت دلخواه میتوانید روی فراپه را با خامه فرم گرفته یا خامه قنادی تزیین کنید.