23-08-2014، 9:34
یک پیش غذای سبز و سالم با ترکیبی از لوبیا سبز و نعناع که اشتهای هر کسی را باز می کند.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
لوبیا سبز با نعناع را بسته به میلتان میتوانید به عنوان پیش غذا یا همراه با غذا به صورت مکمل استفاده کنید. اگر سرکه برنج در دسترس نبود، از سرکه سفید هم میتوانید استفاده کنید. این غذا در 25 دقیقه آماده میشود و برای سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.
[b] مواد لازم:[/b]
لوبیا سبز
450 گرم
نعناع تازه
350 گرم
روغنزیتون
6 قاشق سوپخوری
پیازچه ریز خرد شده
3 قاشق سوپخوری
سرکه برنج
3 قاسق سوپخوری
عسل
1 قاشق چایخوری
خردل دیجون
1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل آسیاب شده
به مقدار لازم
[b] طرز تهیه:[/b]
- در یک قابلمه کوچک آب میریزیم و به آن نمک اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا جوش بیاید. یک دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حمام یخ آماده میکنیم و کنار میگذاریم. لوبیا سبزهای خرد شده را به آب در حال جوش اضافه میکنیم و میپزیم تا زمانی که ترد شود، حدود 10 دقیقه کافی است. - با استفاده از یک کفگیر، لوبیاسبزها را به حمام یخ منتقل میکنیم تا سرد شوند. لوبیاسبزها را آبکشی میکنیم و آنها را به ظرفی که برای سرو آماده کردهایم، منتقل میکنیم.
- پیازچهها را ریز خرد کرده و همراه با سرکه، عسل، خردل، روغنزیتون و نعناع خرد شده، در یک پارچ دربدار مخلوط میکنیم. با نمک و فلفل، سسی را که درست کردهایم، مزهدار میکنیم. درب پارچ را میبندیم و با شدت تکان میدهیم تا مواد خوب ترکیب شوند. سپس میگذاریم سس 10 دقیقه بماند. موقع سرو، سس را روی لوبیاسبزها میریزیم. هم میزنیم و سرو میکنیم.