21-08-2014، 14:44
آفت دهان علت مشخص و خواصی ندارد ولی برخی متخخصان در زمینه بیماری های aphthous معتقدند که این بیماری دلایلی همچون استرس , مشکلات مربوط به ترکیبات موجود درخون , آلرژی و سیگار می دانند. همچنین کمبود املاحی مانند روی و منیزیم این مشکل را ایجاد می کنند.
این بیماری با سوزش و درد در زمان آشامیدن موجب ناراحتی فرد می شود.
درمان آفت دهان:
قدم اول حذف فاکتورهای منفی و استرس زا است که به تسکین و رهایی از این مشکل کمک می کند.
بهداشت دهان در ایجاد و درمان آفت نقشی مهم دارد که آب نمک در زمان هایی که دهان آفت ندارد به بهداشت دهان تقویت می بخشد.
از دهان شویه هایی مانند بنزیدامین و دیفن هیدامین استفاده کنید.
ویتامین های گروه B به تحلیل و تسکین آفت کمک می کنند.
مریم گلی و عصاره گل میخک درمان سنتی این مشکل است.
ویکس هم چاره ساز است یه طوری که مقداری از ان را به کمک انگشت به ناحیه آفت بمالید .
مواد غذایی سرشار از آهن و اسید فولیک همچون سبزیجات سبز برگ و غذاهای دریایی و.. برای درمان آفت توصیه می شود.
میوه هایی مانند سیب , خرمالو و خرما به درمان سرعت بخشند.
نکته:
در زمان بروز آفت دهان این مواد غذایی را هرگز مصرف نکنید:
غذاهای آلرژی زا مانند بادمجان, گوجه فرنگی, توت فرنگی، شکلات و گردو
مایعات ترش مانند آبلیمو و مدا غذایی شور التهابات آفت دهان را تشدید می کنند.
غذاهای سفت و خشک نخورید که باعث ایجاد زخم در دهان می شوند.
غذاهای زیاد سرد و خوراکی های سرد مانند بستنی به هیچ وجه توصیه نمی شود.
این بیماری با سوزش و درد در زمان آشامیدن موجب ناراحتی فرد می شود.
درمان آفت دهان:
قدم اول حذف فاکتورهای منفی و استرس زا است که به تسکین و رهایی از این مشکل کمک می کند.
بهداشت دهان در ایجاد و درمان آفت نقشی مهم دارد که آب نمک در زمان هایی که دهان آفت ندارد به بهداشت دهان تقویت می بخشد.
از دهان شویه هایی مانند بنزیدامین و دیفن هیدامین استفاده کنید.
ویتامین های گروه B به تحلیل و تسکین آفت کمک می کنند.
مریم گلی و عصاره گل میخک درمان سنتی این مشکل است.
ویکس هم چاره ساز است یه طوری که مقداری از ان را به کمک انگشت به ناحیه آفت بمالید .
مواد غذایی سرشار از آهن و اسید فولیک همچون سبزیجات سبز برگ و غذاهای دریایی و.. برای درمان آفت توصیه می شود.
میوه هایی مانند سیب , خرمالو و خرما به درمان سرعت بخشند.
نکته:
در زمان بروز آفت دهان این مواد غذایی را هرگز مصرف نکنید:
غذاهای آلرژی زا مانند بادمجان, گوجه فرنگی, توت فرنگی، شکلات و گردو
مایعات ترش مانند آبلیمو و مدا غذایی شور التهابات آفت دهان را تشدید می کنند.
غذاهای سفت و خشک نخورید که باعث ایجاد زخم در دهان می شوند.
غذاهای زیاد سرد و خوراکی های سرد مانند بستنی به هیچ وجه توصیه نمی شود.