17-08-2014، 14:18
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :
شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .
ویرایش و تلخیص:آکاایران
طرز تهیه :
شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .
طرز تهیه :
شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .
ویرایش و تلخیص:آکاایران
طرز تهیه :
شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید ، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید .