17-08-2014، 14:12
این سالاد برای شب های بهاری و تابستانی می تواند یک شام سبک و خوش طعم باشد.
مواد لازم :
گوجه فرنگی مینیاتوری
12 عدد
روغن زیتون
یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک
یک و نیم قاشق غذاخوری
سیر رنده شده
2 عدد درشت
شکر
2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به اندازه کافی
پنیر فتا
500 گرم
سبزی ریحان
کمی
طرز تهیه :
فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.
گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.
گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.
مواد لازم :
گوجه فرنگی مینیاتوری
12 عدد
روغن زیتون
یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک
یک و نیم قاشق غذاخوری
سیر رنده شده
2 عدد درشت
شکر
2 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
به اندازه کافی
پنیر فتا
500 گرم
سبزی ریحان
کمی
طرز تهیه :
فر را روی ۱۳۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
گوجه ها را از طول برش بزنید و در سینی فر، قسمت برش زده را به طرف بالا بچینید. روی آن روغن زیتون و سرکه بالزامیک و سپس سیر، نمک، شکر و فلفل سیاه بریزید.
گوجه فرنگی را به مدت ۲ساعت در فر قرار دهید تا شروع به کاراملی شدن کند.
گوجه و برش های پنیر فتا را به طور متناوب در بشقاب بچینید و روی آن ریحان خرد شده بریزید و سرو کنید.