15-08-2014، 10:41
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه استیک شیرماهی
می توانید این استیک را با پلو سرو کنید.
مواد لازم :
شیر ماهی : ۸۰۰ گرم
سرکه : چهار قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده : دو سانتیمتر
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران دمکرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
طرز تهیه :
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته :
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.
می توانید این استیک را با پلو سرو کنید.
مواد لازم :
شیر ماهی : ۸۰۰ گرم
سرکه : چهار قاشق غذاخوری
روغن : نصف پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده : دو سانتیمتر
نمک و فلفل : به میزان لازم
زعفران دمکرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری
پیاز خلال شده : یک عدد
طرز تهیه :
شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید.
نکته :
میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید.