13-08-2014، 19:32
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۱۰عدد
گوشت چرخ کرده
۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده
۳ساقه
نمک و فلفل
به اندازه کافی
سیر له شده
۳حبه
اسفناج ریز خرد شده
۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده
۲پیمانه
روغن
به اندازه کافی
آب گوشت
یک و یک چهارم پیمانه
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد
این غذای شکم پر بسیار کم کالری و خوش طعم است.
مواد لازم :
پیاز متوسطمواد لازم :
۱۰عدد
گوشت چرخ کرده
۲۵۰گرم
کرفس ریز خرد شده
۳ساقه
نمک و فلفل
به اندازه کافی
سیر له شده
۳حبه
اسفناج ریز خرد شده
۴۰۰گرم
گردوی تفت داده شده و خرد شده
۲پیمانه
روغن
به اندازه کافی
آب گوشت
یک و یک چهارم پیمانه
طرز تهیه :
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.
از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.
سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.
پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.
سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد