13-08-2014، 18:19
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی : 15 دقیقه
300 گرم
شکر
150گرم
بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
دارچین پودر شده
1 قاشق چای خوری
نمک
1/8 قاشق چای خوری
شیر
250 میلی لیتر
تخم مرغ
1 عدد
کره آب شده
60 گرم
پودر نارگیل
30 گرم
مربای آلبالو
150 گرم
پوست رنده شده لیمو
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 30 دقیقه
مواد لازم برای 12 نفر :
آرد سفیدمواد لازم برای 12 نفر :
300 گرم
شکر
150گرم
بیکینگ پودر
1/2 قاشق چای خوری
دارچین پودر شده
1 قاشق چای خوری
نمک
1/8 قاشق چای خوری
شیر
250 میلی لیتر
تخم مرغ
1 عدد
کره آب شده
60 گرم
پودر نارگیل
30 گرم
مربای آلبالو
150 گرم
پوست رنده شده لیمو
1 قاشق چای خوری
طرز تهیه :
فر خود را به 180 در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود
قالب مافین 12 تایی انتخاب کنید و داخل هر قالب را کاغذ مافین بگذارید .
داخل ظرف گود بزرگی آرد سفید ، شکر ، بیکینگ پودر ، پودر دارچین و نمک را مخلوط کنید .
در ظرف دیگری شیر ، تخم مرغ و کره آب شده خود را با همزن برقی روی دور کند بزنید .
محتویات هر دو ظرف را با هم مخلوط کنید و مربای آلبالو ، نارگیل و پوست لیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید .
با استفاده از قاشق تا 4/3 و نه بیشتر کاغذ های مافین خود را پر کنید .
کمی پودر نارگیل روی مافین ها بریزید و به مدت 30-25 دقیقه در فر بگذارید .
وقتی طلایی رنگ شدند یعنی آماده سرو است،سعی کنید آنها را گرم سرو کنید و در دمای اتاق و در یک ظرف در بسته نگه دارید .