12-08-2014، 18:21
شیر پرچرب کلسیم کمتری به بدن می رساند، برای افراد دچار چربی خون، مصرف شیرهای کم چرب و فاقد چربی توصیه می شود.پس مراقب عوارض و خطرات مصرف آن باشید
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پّرچرب به خصوص لبنیات چرب علاقه دارند، چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، باعث جذب نشدن کلسیم میشود و موجب ناراحتیهای استخوانی را ایجاد میکند.
غذاى چرب بسیار به بدن زیان میرساند و باعث جذب نشدن کلسیم میشود. همچنین، ترکیب چربى، کلسیم غذا، رسوب آن در بافتها را ایجاد کرده و زمینه اختلالات قلبی عروقى و تصّلب شرایین را به وجود میآورد.
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پرچرب مخصوصا لبنیات چرب علاقه دارند چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، اسیدهاى چرب جذب نشده با کلسیم موجود در غذاها، ترکیب شده و صابونهاى آهکى غیر محلولى به وجود مىآورند که علاوه بر رسوب در جدار عروق مىتواند باعث کم شدن کلسیم بدن شود (به علت جذب نشدن کلسیم).
این نیز براى مبتلایان به دردهاى استخوانى، آرتروزها مضر است و موجب تخلخل بافت استخوانى، پوک شدن آنها و شکسته شدن استخوانها میشود.
غذاهای چرب موجب روماتیسم و دردهاى مفصلى شده و تراکم چربى در عروق را زیاد میکند همچنین زیاد شدن املاح در مفاصل که نقرس را ایجاد کرده و فشار خون و عوارضى چون سکته قلبى، سکته مغزى و عدم توان حرکت مفصلى مخصوصاً در ناحیه کمر و زانوها را ایجاد میکند و میتوان به صراحت گفت که از همه مهمتر موجب به وجود آمدن آرتریواسکلروز یا سفت شدن جدار عروق است که به علت زیاد شدن چربى به صورت پلاکهایى در عروق بزرگ و رسوب آنها میکند.
هر چه چربى غذا در کیموس معده بیشتر باشد مهار تخلیه آن بیشتر میشود و غذا مدت بیشترى در معده باقى مىماند. این ماندن غذا، خود موجب تشدید اسیدیته معده و زیاد شدن آن مىشود که سرانجام موجب ایجاد ورم و در به وجود آمدن زخم معده و اثنىعشر مؤثر خواهد بود.
مصرف چربى حیوانى و خطر ایجاد سرطان رابطه مستقیمى وجود دارد. چربىهاى اضافى مخصوصاً چربىهاى اشباع شده مانند روغن پالم مانند درخت در مسیر عروق ریشه دوانیده و به تدریج بزرگ مىشود و عروق را تنگ مىکند مانند بزرگ شدن ریشه گیاه در یک بطرى. زیاد شدن چربى و رسوب آن در عروق موجب گرفتگى رگهاى غذادهنده قلب مىشود.
روغن پالم بیشتر در صنایع صابونسازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است و در یک جمله روغن پالم جزؤ بی کیفیت ترین و مضرترین روغنهاست.
درباره روغنهای اشباع و تاثیر آن در بدن روغنهایی که با طبیعت بدن سازگاری ندارد به کبد آسیب وارد میکند و موجب گرم شدن بیشتر کبد شده در نتیجه کبد چرب ایجاد میکند همچنین این روغنها موجب افسردگی و مشکلات قلبی و عروقی، مشکلات رحمی، افسردگی و واریس میکند.
روغنهای اشباع که با طبیعت بدن سازگاری ندارد مواد زائد را در بدن زیاد میکند. غلظت و لزوجیتی در بدن بروز پیدا میکند و عوارض زیادی را در بدن به جا میگذارد.
این روغنها (پالم) مزاج بدن را از تعادل خارج کرده و غذاهایی باید مصرف کنیم که مزاج را به تعادل نگه دارد و طبیعت بدن را از تعادل خارج نکرده و خونسازی مناسب بروز پیدا کند.
روغنهایی مانند پالم موجب رسوب در بدن شده و بدن را از حالت طبیعی خارج میکند و روغنهایی باید وارد غذا شود که رسوب نکند.
عوارض روغن پالم : پالم یا نخل روغنی از گیاهان بومی آفریقا است.
بیماریهای قلبی – عروقی یکی از مهمترین علل مرگ در کشورهای در حال توسعه است که میزان مرگ و میر در بسیاری از نقاط دنیا رو به افزایش است.
افزایش سطح کلسترول تام و LDL (کلسترول بد) به عنوان مهم ترین عوامل خطر در پیشرفت بیماریهای قلبی – عروقی هستند. چربی رژیم غذایی نقش مهمی در سطح چربی های خون، ایجاد لخته و شروع این بیماری دارد.
افزایش اسیدهای چرب اشباع در رژیم غذای موجب افزایش کلسترول تام و LDL میشود و خطر بیماریهای قلبی – عروقی را افزایش میدهد.
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پّرچرب به خصوص لبنیات چرب علاقه دارند، چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، باعث جذب نشدن کلسیم میشود و موجب ناراحتیهای استخوانی را ایجاد میکند.
غذاى چرب بسیار به بدن زیان میرساند و باعث جذب نشدن کلسیم میشود. همچنین، ترکیب چربى، کلسیم غذا، رسوب آن در بافتها را ایجاد کرده و زمینه اختلالات قلبی عروقى و تصّلب شرایین را به وجود میآورد.
امروزه اکثر مردم به موادغذایی پرچرب مخصوصا لبنیات چرب علاقه دارند چرا که غذای چرب خوشمزه است ولی باید بدانند که اگر خوراکى خیلى چرب باشد، اسیدهاى چرب جذب نشده با کلسیم موجود در غذاها، ترکیب شده و صابونهاى آهکى غیر محلولى به وجود مىآورند که علاوه بر رسوب در جدار عروق مىتواند باعث کم شدن کلسیم بدن شود (به علت جذب نشدن کلسیم).
این نیز براى مبتلایان به دردهاى استخوانى، آرتروزها مضر است و موجب تخلخل بافت استخوانى، پوک شدن آنها و شکسته شدن استخوانها میشود.
غذاهای چرب موجب روماتیسم و دردهاى مفصلى شده و تراکم چربى در عروق را زیاد میکند همچنین زیاد شدن املاح در مفاصل که نقرس را ایجاد کرده و فشار خون و عوارضى چون سکته قلبى، سکته مغزى و عدم توان حرکت مفصلى مخصوصاً در ناحیه کمر و زانوها را ایجاد میکند و میتوان به صراحت گفت که از همه مهمتر موجب به وجود آمدن آرتریواسکلروز یا سفت شدن جدار عروق است که به علت زیاد شدن چربى به صورت پلاکهایى در عروق بزرگ و رسوب آنها میکند.
هر چه چربى غذا در کیموس معده بیشتر باشد مهار تخلیه آن بیشتر میشود و غذا مدت بیشترى در معده باقى مىماند. این ماندن غذا، خود موجب تشدید اسیدیته معده و زیاد شدن آن مىشود که سرانجام موجب ایجاد ورم و در به وجود آمدن زخم معده و اثنىعشر مؤثر خواهد بود.
مصرف چربى حیوانى و خطر ایجاد سرطان رابطه مستقیمى وجود دارد. چربىهاى اضافى مخصوصاً چربىهاى اشباع شده مانند روغن پالم مانند درخت در مسیر عروق ریشه دوانیده و به تدریج بزرگ مىشود و عروق را تنگ مىکند مانند بزرگ شدن ریشه گیاه در یک بطرى. زیاد شدن چربى و رسوب آن در عروق موجب گرفتگى رگهاى غذادهنده قلب مىشود.
روغن پالم بیشتر در صنایع صابونسازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است و در یک جمله روغن پالم جزؤ بی کیفیت ترین و مضرترین روغنهاست.
درباره روغنهای اشباع و تاثیر آن در بدن روغنهایی که با طبیعت بدن سازگاری ندارد به کبد آسیب وارد میکند و موجب گرم شدن بیشتر کبد شده در نتیجه کبد چرب ایجاد میکند همچنین این روغنها موجب افسردگی و مشکلات قلبی و عروقی، مشکلات رحمی، افسردگی و واریس میکند.
روغنهای اشباع که با طبیعت بدن سازگاری ندارد مواد زائد را در بدن زیاد میکند. غلظت و لزوجیتی در بدن بروز پیدا میکند و عوارض زیادی را در بدن به جا میگذارد.
این روغنها (پالم) مزاج بدن را از تعادل خارج کرده و غذاهایی باید مصرف کنیم که مزاج را به تعادل نگه دارد و طبیعت بدن را از تعادل خارج نکرده و خونسازی مناسب بروز پیدا کند.
روغنهایی مانند پالم موجب رسوب در بدن شده و بدن را از حالت طبیعی خارج میکند و روغنهایی باید وارد غذا شود که رسوب نکند.
عوارض روغن پالم : پالم یا نخل روغنی از گیاهان بومی آفریقا است.
بیماریهای قلبی – عروقی یکی از مهمترین علل مرگ در کشورهای در حال توسعه است که میزان مرگ و میر در بسیاری از نقاط دنیا رو به افزایش است.
افزایش سطح کلسترول تام و LDL (کلسترول بد) به عنوان مهم ترین عوامل خطر در پیشرفت بیماریهای قلبی – عروقی هستند. چربی رژیم غذایی نقش مهمی در سطح چربی های خون، ایجاد لخته و شروع این بیماری دارد.
افزایش اسیدهای چرب اشباع در رژیم غذای موجب افزایش کلسترول تام و LDL میشود و خطر بیماریهای قلبی – عروقی را افزایش میدهد.