12-08-2014، 17:17
مواد لازم
سینه مرغ یا فیله خلالی شده 250 گرم
اسفناج خرد شده 500 گرم
هویج خلالی شده 300 گرم
پیاز سرخ شده نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده 300 گرم
برنج چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم

برنج ایتالیایی
طرز تهیه
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابهای ریخته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. خلالهای مرغ را به آن افزوده کاملا تفت میدهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابهلای برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو میباشد.