امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

شکلات هرچه تلخ‌تر،بهتر؛ صحیح است؟

#1
به کرات شنیده ایم که هر چه شکلات تلخ تر باشد برای سلامتی انسان مفیدتر است،آیا این ادعا حقیقت دارد؟



از گیاه کاکائو دو ماده می‌گیرند؛ یکی پودر کاکائو و دیگری چربی کاکائو که اصطلاحا به آن کره کاکائو گفته می‌شود. این دو قسمت، اجزای عمده شکلات هستند. خود دانه کاکائو به طور طبیعی تلخ‌ است. در صنعت شکلات‌سازی آن را با شیر و شکر و موادی مثل عسل مخلوط می‌کنند تا تلخی آن را کاهش دهند....

شکلات هرچه تلخ‌تر،بهتر؛ صحیح است؟ 1

هر چه‌قدر شکلاتی تلخ‌تر و تیره‌تر باشد، یعنی درصد خلوص کاکائو بالاتر باشد، ارزش تغذیه‌ای بالاتری داشته و گران‌تر است و هرچه‌قدر شکلات درصد کاکائوی کمتری داشته باشد، یعنی سایر مواد مثل انواع روغن‌ها، چربی‌ها، شکر، شیر و سایر طعم‌دهنده‌ها درصد بیشتری داشته تا هم تلخی كمتری داشته باشند و هم قیمت‌شان کاهش پیدا ‌کند.



در كل، شکلات تیره با غلظت 100 درصد بسیار کم است اما ما تا 94 درصد هم داریم که هر کسی تلخی آن را تحمل نمی‌کند، ضمن اینکه وقتی شکلات تلخ‌تر می‌شود، ترکیبات کافئینی آن هم بالا می‌رود که برخی از افراد با خوردن آن تپش قلب پیدا می‌کنند. بررسی‌ها نشان داده شکلات تلخ 75درصد طعم بهتری برای مصرف‌کننده داشته و بهتر تحمل می‌شود و موجب تپش قلب و سردرد نمی‌شود. به علاوه، کافئین موجود در شکلات تلخ است كه حالت شادابی و نشاط ایجاد كرده و یکی از ممنوعیت‌های مصرف در بچه‌های بیش‌فعال به حساب می‌آید.
ضمنا شكلات مملو از آنتی اكسیدان‌هاست. تركیباتی از خانواده فلاونوییدها كه معروف‌ترین‌های آنها كاتشین است كه خواصی مانند ضدگرفتگی عروق بودن و جلوگیری از بروز سرطان را به آن نسبت می‌دهند. در اصل خواص یک شکلات خوب و تیره چیزی مثل خواص چای است. ضمن اینکه چربی‌هایی که شکلات دارد اگر قسمت تیره آن بیشتر باشد از نوع چربی‌ تری‌گلیسیرید است و قسمت اشباع آن کمتر است، مگر اینکه در ترکیب با سایر چربی‌ها باشد که شکلات‌های ناخالص به حساب می‌آیند و قطعا خطرات خاص خود را خواهند داشت.
قسمت جالب موضوع کره کاکائو آن همان چربی است که در دمای محیط جامد بوده اما به محض اینکه وارد دهان می‌شود حل ‌شده و به شکل مایع درمی‌آید و لطافت و نرمی و طعم شکلات به خاطر این کره است. از آنجایی كه کره کاکائو گران است برخی کارخانجاتی که می‌خواهند شکلات ارزان‌تر تولید کنند، چربی‌های دیگر، شکر و مواد افزودنی به آن اضافه می‌کنند که ظاهر شکلات را دارد اما دیگر مانند شكلات تلخ مفید نیست زیرا وجود چربی‌های اشباع زمینه چاقی و بیماری‌های متابولیکی را که این روزها شیوع فراوانی پیدا کرده‌اند، به راحتی افزایش می‌دهد. پس توصیه ما خوردن متعال شکلات‌های مرغوب است.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس برام بنویس (:



«آن غار تاریکی که از ورود به آن می ترسید، همان گنجی را در خودش پنهان کرده که به دنبالش میگردید.»

کارل گوستاو یونگ
پاسخ
 سپاس شده توسط مهربان ترین دختر دنیا
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روش های درمان شقاق را بهتر بشناسید!
  درمان کیست مویی (پیلونیدال PNS) با لیزر بهتر است یا عمل جراحی سنتی؟
  شکلات و قهوه در بروز سردرد موثر است
  شکلات تلخ برای قلب، کبد و کاهش وزن مفید است؟
  شکلات بخورید تا قدرت مغز شما بیشتر شود
  مشکل بیدار شدن نوزاد در نیمه شب و روش های صحیح خواباندن نوزاد
  مشکلات هورمونی و هورمون درمانی خانم ها برای زندگی بهتر
  شکلات خوردن باعث باهوش تر شدن می شود!
  خانم ها شکلات بخورند | خواص شکلات برای خانم ها
Star استفاده صحیح مواد شوینده و عوارض آن بر پوست

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان