امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جلوگیری ازابتلا به سرطان تیرویید در زنان

قابل توجه خانم های محترم

بر اساس یک پژوهش جدید؛ تماس مکرر با اشعه ایکس در رادیولوژی دندانپزشکی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان تیروئید را افزایش دهد. در پژوهشی که با حضور ۳۱۳ بیمار مبتلا به سرطان انجام گرفت، دانشمندان دریافتند که احتمال ابتلا به این سرطان با افزایش تماس با تشعشعات رادیولوژی در دندانپزشکی تشدید می‌شود. به گفته محققان؛ غده تیروئید که در گردن قرار دارد به تشعشعات یونی بویژه در کودکان حساس است اما خطرات احتمالی این پرتوها که در دندانپزشکی وجود دارد،‌ اغلب نادیده گرفته می‌شود. حتی در خبرها آمده که در یک برنامه تلویزیونی درباره گسترش سریع سرطان تیرویید در زنان خاطرنشان شده که این افزایش میتواند احتمالا بعلت استفاده از عکسبرداری "ایکس ری" از دندان و ماموگرام باشد. متخصص مربوطه اشاره کرده که دندانپزشکان می توانند هنگام عکسبرداری پیش بند محافظ را بالا آورده بطوریکه گردن بیمار را کاملا بپوشاند.

(بسیاری از دندانپزشکان این زحمت را به خود نمی دهند. در حالیکه وسیله ای بنام "محافظ تیرویید" وجود دارد و به احتمال زیاد اکثر دندانپزشکان این وسیله را دارند.) تصادفاَ من دیروز برای ماموگرام سالانه رفته بودم. با اینکه احساس میکردم سوال احمقانه ای خواهد بود اما در مورد "محافظ تیرویید" سوال کردم. تکنیسین یکی از آنها را از کشویی بیرون آورد. پرسیدم چرا همیشه از آن استفاده نمی شود؟ وی جواب داد : "نمیدانم. باید بخواهید." خوب اگر من این برنامه را ندیده بودم چطور می توانستم درخواست استفاده از آن را بکنم؟!
پاسخ
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  حقایق جالب زنان ودختران که نمیدانستید(ورود آقایان اکیداممنوع)
  چرا زنان کمتر از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند؟
  راز موفقیت زنان خودساخته=)
  99میلیون رنگی که فقط زنان درک می کنند
  حسی در زنان که بسیار قوی تر از مردان است!
  آشنایی با مشاغل سرطان زا
Thumbs Up کدام تیپ مردانه زنان را جذب می‌کند!!
  مغز زنان سه سال جوان‌تر از مردان است!
Exclamation آیا میدانستید مردان ایرانی زودتر از زنان می میرند!
  پاهای عجیب و زشت زنان چینی! +تصاویر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان