21-08-2012، 21:15
تهران- عضو كمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایطی كه شاهد مبارزه و رزم دشمنان در عرصه اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران هستیم دارایی و امكانات واقفان حقیقی و حقوقی باید در مسیر مبارزه با دشمن و اقتصاد مقاومتی قرار گیرد.
موقوفات باید در مسیر اقتصاد مقاومتی هدایت شوند
به گزارش ایرنا، بنابراعلام روز سه شنبه سازمان اوقاف و امور خیریه، سخنگوی فراكسیون احیاء وقف، منزلت امامزادگان و مساجد مجلس افزود: افراد با وقف، امكانات مادی خود را برای اهدافی والا سرمایهگذاری میكنند و از طریق وقف حكومت و مردم از امكانات مالی، اقتصادی و سرمایه واقفان و متمولان در مسیر امور عام المنفعه بهره میگیرند.
'ایرج ندیمی' با بیان این كه فراهم كردن توشه آخرت و در نظر گرفتن منافع آحاد جامعه از نیات واقفان است، ادامه داد: تمامی امكانات بشری به عنوان باقیات صالحات قابلیت وقف شدن را دارد.
نماینده لاهیجان در مجلس نهم خاطر نشان كرد: در شرایط كنونی افرادی كه دارایی و توانایی مالی و مادی دارند باید به گردونه جهاد اقتصادی وارد شده و این امكانات را به عرصه اقتصاد مقاومتی هدایت كنند.
ندیمی تصریح كرد كه علاوه بر پروژههای عمرانی، صنعتی و كشاورزی، باید موقوفات در راستای توسعه فعالیتهای دفاعی هم بكار گرفته شود و در واقع در این عرصه وقف جدید ایجاد شود.
وی با بیان این موضوع كه به اندازه همه نیازهای بشری امكان وقف وجود دارد، افزود: بكارگرفتن وقف در زمینه اقتصاد مقاومتی از هر گونه آسیبها و تنگناهای اجتماعی در عرصه نبرد اقتصادی دشمن جلوگیری میكند و در واقع حلقه مردمی اقتصاد مقاومتی است.
وی با بیان این مطلب كه سازمان اوقاف و امور خیریه باید در شرایط كنونی بخشی از فعالیتهای عام را برای اقتصاد مقاومتی در نظر بگیرد، افزود: گزارش اخیر سرپرست سازمان اوقاف و امور خیریه حاكی از این است كه این سازمان، فعالیتهای خوبی را در راستای تشویق مردم به فرهنگ وقف و گسترش فعالیتها در این عرصه انجام داده است.
** جایگاه سوم جهان اسلام در برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن از آن ایران است
رئیس ستاد برگزاری بیست و نهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن كریم با بیان اینكه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن در ایران از جهات مختلفی با سایر كشورها متفاوت است گفت: جمهوری اسلامی ایران بعد از مالزی و مصر، سومین جایگاه را در جهان اسلام به لحاظ زمانی و گستردگی دارد.
'تقی رضایار' در مراسم تجلیل از دستگاههای مشاركت پذیر در بیست و نهمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن كریم به قدمت 29 ساله برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن در جمهوری اسلامی ایران اشاره كرد و افزود: شركت متسابقین 68 كشور، حضور داوران بینالمللی از 8 كشور جهان در تركیب هیئت داوران، تجلیل از بانوان فعال قرآنی، معرفی برترین پژوهشهای قرانی جهان اسلام و استقبال گسترده مردم از جمله ویژگیهایی است كه مسابقات بینالمللی قرآن را در جایگاه خاصی قرار داده است.
قائممقام سازمان اوقاف حضور و استقبال مردم را در این دوره از مسابقات یكی از ویژگیهای برجسته این دوره بر شمرد و تصریح كرد كه بیش از 35 هزار نفر از اقشار مختلف مردم در قالب میهمان، مدعو و غیر مدعو با شنیدن ندای قرآن در سالن همایشهای برج میلاد حضور یافتند و از برنامههای این دوره بهرهمند شدند، همچنین برگزاری دهها محفل قرانی در سطح 3 استان شور و نشاط تازهای به مردم بخشید.
وی همكاری بیش از 500 نفر از دستگاههای اجرایی و نهادهای فرهنگی را یكی از برجستگیهای مسابقات بینالمللی قرآن امسال دانست و افزود: برای اولین بار مشاركت دستگاههای اجرایی، نهادهای فرهنگی و سازمانهای خدماتی در برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن كریم اتفاق افتاد.
رضایار جهش فعالیت كمیتهها را در مسابقات بینالمللی امسال مطلوب ارزیابی كرد و گفت: البته این كافی نیست و مسوولان و اعضای كمیتهها ضمن آسیبشناسی فعالیتها و برنامهها خود را برای برگزاری سیامین همایش بینالمللی قرآن در جهان اسلام آماده كنند.
رئیس ستاد مسابقات بینالمللی قرآن كریم افزود: همه باید خود را برای برگزاری باشكوهتر و ایدهآل بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام با حضور تمامی پیشكسوتان قرآنی ایران و جهان اسلام و تنوع بیشتر رشتهها و برنامهها آماده كنند.