امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

لوپز: من بهترین دروازه‌بان‌ رئال مادرید هستم

لوپز: من بهترین دروازه‌بان‌ رئال مادرید هستم 1

دیگو لوپز، سنگربان اسپانیایی تیم فوتبال رئال مادرید از قرار گرفتن در فهرست بازیکنان مازاد کهکشانی‌ها پس از ورود کیلور ناواس به این تیم ناراضی است و نارضایتی خود را به مسئولان باشگاه نشان داده است.

طبق ادعای این سایت، لوپس قربانی حمایت‌‌اش و علاقه به ژوزه مورینیو، سرمربی پیشین رئال مادرید که او را از سویا به سانتیاگو برنابئو برد و همچنین این واقعیت که کهکشانی‌ها در نخستین فصل حضور او (2013-2012) بدون جام به کارشان پایان دادند، شده است.

لوپز در پرواز برگشت رئالی‌ها از اردوی پیش فصل‌شان در آمریکا، به مدیران باشگاه گفته است: من بهترین دروازه‌بان تیم هستم و شما این را می‌دانید اما هر کاری که دوست دارید انجام دهید.
مورینیو سنگربان پیشین تیم‌‌های ویارئال و سویا را در بازار نقل و انتقالات زمستانی فصل 2013-2012 به دنبال مصدومیت ایکر کاسیاس به صورت قرضی به سانتیاگو برنابئو برد اما تا پایان حضورش در رئال مادرید از وی در ترکیب اصلی استفاده و ایکر کاسیاس را نیمکت نشین کرد.
پس از مورینیو، جانشین او کارلو آنچلوتی هم فصل گذشته از لوپس به عنوان سنگربان اول تیمش در بازی‌های لالیگا استفاده کرد اما این مربی ایتالیایی ظاهراً در تصمیم خود تجدید نظر کرده است. کارلتو چندی پیش اعلام کرد که قصد دارد از ایکر کاسیاس در بازی سوپرجام اروپا استفاده کند.

با توجه با اضافه شدن کیلور ناواس به شاگردان آنچلوتی، بعید به نظر می‌رسد که لوپس فرصتی برای بازگشت به ترکیب اصلی کهکشانی‌ها به دست آورد و به همین دلیل مسئولان تیم او را که قراردادش تا سال 2017 اعتبار دارد، در فهرست بازیکنان مازاد قرار داده‌اند. در این بین نشریه گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا مدعی شده است که میلان تلاش خود را برای جذب لوپس آغاز کرده است.

لوپز: من بهترین دروازه‌بان‌ رئال مادرید هستم 1
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  مسی هنوز بهترین بازیکن دنیاست، نه وینیسیوس!
  ریسک دروازه‌بان لوانته پیروزی را از رئال گرفت (عکس)
  هواداران رئال خواهان ماندن ستاره ژاپنی (عکس)
  اسدی در آخرین بازی فصل بهترین شد
  مذاکرات راموس و مادرید به بن‌بست رسید
  پاس گل قایدی، بهترین پاس گل هفته
  این رئال فوق العاده حاصل جادوی زیدان است (عکس)
  اتمام حجت رئال؛ این ۴ بازیکن را نمی‌فروشیم (عکس)
  قایدی، بهترین بازیکن دیدار استقلال - الاهلی
  زیدان: کلوپ در رئال؟ فعلا من سرمربی این تیم هستم

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان