مواد لازم:
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۳-۲ عدد یا اگه نون تست یا باگت مونده دارید به میزانی که کف ظرف رو بپوشاند
پیاز یک عدد کوچک
سیر ۲-۱ حبه
رست بیف یا کالباس دلخواه ۱۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
قارچ ۶-۴ عدد
پنیر رنده شده موزورلا ۳/۱ پیمانه
طرز تهیه
سیب زمینی را رنده کرده با پیاز خرد شده و سیر و کالباس خرد شده و قارچ خرد شده مخلوط می کنیم. این مواد را ته یه ظرف پیرکس صاف می کنیم. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک می زنیم و روی مواد قبلی داخل ظرف می ریزیم. روی این مواد را پنیرمی ریزیم.
روی ظرف را فویل کشیده و یک شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم. فردا صبح ظرف فویل کشیده را داخل فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم. بعد حرارت فر را به ۳۵۰ کم کرده و فویل را بر می داریم و حدود ۳۰ دقیقه دیگر می گذاریم بپزد تا پنیر رویش برشته شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۳-۲ عدد یا اگه نون تست یا باگت مونده دارید به میزانی که کف ظرف رو بپوشاند
پیاز یک عدد کوچک
سیر ۲-۱ حبه
رست بیف یا کالباس دلخواه ۱۰۰ گرم
شیر یک پیمانه
قارچ ۶-۴ عدد
پنیر رنده شده موزورلا ۳/۱ پیمانه
طرز تهیه
سیب زمینی را رنده کرده با پیاز خرد شده و سیر و کالباس خرد شده و قارچ خرد شده مخلوط می کنیم. این مواد را ته یه ظرف پیرکس صاف می کنیم. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک می زنیم و روی مواد قبلی داخل ظرف می ریزیم. روی این مواد را پنیرمی ریزیم.
روی ظرف را فویل کشیده و یک شب تا صبح داخل یخچال می گذاریم. فردا صبح ظرف فویل کشیده را داخل فر ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم. بعد حرارت فر را به ۳۵۰ کم کرده و فویل را بر می داریم و حدود ۳۰ دقیقه دیگر می گذاریم بپزد تا پنیر رویش برشته شود.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/