امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جوجویی تاس‌کباب

#1
مواد لازم
 
ماهیچه گوسفند و پیاز حلقه شده: از هر کدام 500 گرم
 
بادنجان کوچک: شش عدد
 
گوجه‌فرنگی دو نیمه: چهار عدد
 
رب انار: نصف پیمانه
 
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
 

دستور تهیه
 
* پیاز را ته قابلمه چیده و گوشت را که خورشی خرد کرده‌اید روی پیازها بچینید.
 
* زردچوبه، نمک و فلفل را روی گوشت پاشیده، بعد بادنجان‌ها را درسته با پوست، روی گوشت بگذارید.
 
* گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادنجان‌ها چیده و با دو لیوان آب بگذارید بپزد.
 
* وقتی که آب آن جوش آمد حرارت را ملایم کرده و دو و نیم تا سه ساعت غذا را بپزید.
 
* 30 دقیقه پیش از آن‌که غذا را بردارید رب انار را هم روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را با نان یا برنج همانند خورش میل کنید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  رسپی خاص برای تهیه “کباب ژاپنی”
  طرز تهیه کباب بادمجان با گوشت
  طرز تهیه کباب تسبیحی
  دستور پخت |کوفته کباب|
  چه کنیم کباب تابه ای وا نرود؟
  طرز تهیه ماهی کباب با استفاده از کباب پز تابشی گازی
  کباب پز تابشی سالاماندر رومیزی (کشویی آسانسوری 12سیخ)
  کباب پز تابشی خانگی – طرز تهیه جوجه کباب شالتو یا جوجه کباب مصری
  راهنمای خرید بهترین مدل کباب پز تابشی سالاماندر برای رستوران
  کباب پز تابشی خانگی – آموزش پخت کباب رول خوشمزه در خانه

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان