06-08-2014، 15:02
[b]مواد لازم[/b]
مواد لازم
مقدار
1
گوشت چرخ*کرده
250 گرم
2
لپه
نصف پیمانه
3
برنج
1 پیمانه
4
پیاز
1 عدد
5
سبزی*های معطر خردشده
نصف پیمانه
6
شربت سکنجبین
نصف پیمانه
7
کره آب کرده
1 پیمانه
8
برگ مو
به مقدار لازم
9
نمک، فلفل، ادویه
به مقدار لازم
[b]طرز تهیه[/b]
1. پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ*کنید. گوشت چرخ*کرده را اضافه کنید تا سرخ شود.2. سبزی خردشده را اضافه کنید و آن هم بزنید تا کمی سرخ شود.3. برنج و لپه را جداگانه پخته و آبکشی کنید. بعد از اینکه آب آن*ها رفت، آن*ها را به گوشت اضافه کرده و مخلوط*کنید.4. برگ درخت انگور را در آب جوش ریخته و پس از یک جوش آن را آبکش نمایید. وسط هر برگ را مقداری از مخلوط گوشت و برنج بریزید. سپس لایه*های طرفین را جمع کرده و در قابلمه مناسبی روی هم بگذارید.5. نصف لیوان شربت سکنجبین و یک استکان آب را روی دلمه*ها ریخته و بشقابی فلزی را روی همه دلمه*ها بگذارید. جسم نسبتاً سنگینی را روی بشقاب گذاشته و در قابلمه را ببندید. شعله گاز را کم کنید تا دلمه*ها دم بکشد. این کار باعث می*شود تا درون دلمه*ها آب نیندازد.6. در صورت تمایل می*توانید به جای سکنجبین از آب*لیمو یا سرکه استفاده کنید که در این صورت دلمه*ها ترش*مزه می*شود. بالعکس اگر خواستید مزه آن شیرین شود، می*توانید همراه با سرکه شکر یا شیره اضافه نمایید