05-08-2014، 15:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-08-2014، 16:33، توسط בחור משוגע.)
به گزارش خبرگزاری فارس، روبرت لواندوفسکی در کنفرانس خبری قبل از بازی دوستانه تیمش با منتخب ستارگان لیگ حرفهای آمریکا(6 بامداد پنجشنبه به وقت تهران) اظهار داشت: بدیهی است مهاجمین بسیار بزرگ پرشماری تاکنون در بایرن حضور داشته و توپ زدهاند. من هم قرار است اولین فصل حضورم را در اینجا تجربه کنم. پس میخواهم بهترین فوتبال را ارائه کنم. تا جایی که امکان دارد گل بزنم و عنوان پشت عنوان کسب کنم.
وی در مورد فوتبال آمریکا نیز اظهار داشت: قبلاً یک بار به آمریکا سفر کردهام. میدانم چقدر مردم به فوتبال علاقمند شدهاند. هواداران میتوانند بازیهای خوب را ببینند و شاهد حضور ستارگان درجه یکی مثل تیری آنری باشند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
وی در مورد فوتبال آمریکا نیز اظهار داشت: قبلاً یک بار به آمریکا سفر کردهام. میدانم چقدر مردم به فوتبال علاقمند شدهاند. هواداران میتوانند بازیهای خوب را ببینند و شاهد حضور ستارگان درجه یکی مثل تیری آنری باشند.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.