امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

طرز تهیه انواع پاستا(با انواع سس){1}

#1
انواع پاستا


پاستا با قارچ

مواد لازم :
قارچ 300گرم – ماکارونی رشته ای یا فرم 700گرم – نخود فرنگی پخته شده یا کنسرو نصف پیمانه – روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری ( از روغن مایع هم می توانید استفاده کنید ).

مواد لازم برای سس :
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری – سبزیجات معطر شامل شوید ، گشنیز ، جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری– آبلیو ترش تازه یا آبغوره یک قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، زردچوبه ، آویشن به مقدار لازم – آب جوش نیم پیمانه.

طرز تهیه سس پاستا :
کمی روغن زیتون داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید ، رب گوچه فرنگی ، نمک و ادویه جات را اضافه کرده و هم بزنید و پس از یک دقیقه آبلیمو یا آبغوره و آب و سبزیجات معطر را به آن بیفزایید و وقتی غلیظ شد از روی شعله بردارید .

طرز تهیه پاستا :
کمی از روغن زیتون را بردارید و داخل مایتابه ای بریزید و روی حرارت ملایم قارچ ها را تفت دهید تا تغییر رنگ پیدا کنند و بپزند . ماکارونی ها را در آبی که به جوش آورده اید ریخته و بگذارید بپزد و کاملاً نرم شود و پس از 10 دقیقه آبکش کنید ، توجه داشته باشید چون ماکارونی را در حالت دم نمی گذاریم ، پس بگذارید ماکارونی خوب نرم شود . بعد از پخت ماکارونی مقداری از ان را در ظرف مناسبی ریخته و نخود فرنگی و قارچ و کمی از سس را لایه به لایه روی ماکارونی بریزید سپس بقیه ماکارونی را بیفزایید . در آخر روی آن سس ریخته و آماده سرو نمایید .
★☆★☆★☆​★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆★☆
پاستا با سس آلفردو مرغ

یكی از رایج‌ترین سس‌های پاستا سس آلفردو است كه طرفداران زیادی هم دارد
مهم نیست كه از چه نوع پاستایی استفاده می‌كنید اما برای پاستا با مرغ معمولا پاستاهای فنری مناسب‌تر هستند
: مواد لازم
پاستا 500 گرم - كره نیم پیمانه - سینه مرغ 300 گرم (پخته و تكه تكه شده) - جعفری اندكی برای تزئین - نمك و فلفل به مقدار لازم
: طرز تهیه
در یك ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمك اضافه كنید. به آب در حال قل خوردن پاستا را اضافه كنید. در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می‌شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید. همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند. پاستاها كه پخت؛ آنها را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید
: سس آلفردو
درست كردن سس آلفردو بسیار راحت است و زمان زیادی نمی‌برد. حداكثر زمان پخت آن 10 دقیقه است
: مواد لازم
كره یك چهارم پیمانه - خامه یك پیمانه - سیر یك حبه (خرد شده) - جعفری تازه یك چهارم پیمانه (ریز شده)- پنیر پارمزان رنده شده یك پیمانه و نیم
: طرز تهیه
كره را در تابه متوسط آب كنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به كره اضافه كنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه كنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
ته چین پاستا
: مواد لازم
پاستا یا فتو چینی: یک بسته - پنیر پیتزا: یک بسته - ماست چکیده: یک پیمانه -زرده تخم مرغ: دو عدد -زعفران: کمی – روغن به میزان لازم – نان یا سیب زمینی جهت ته دیگ مقداری - مایه گوشتی ماکارونی شامل پیاز، روغن، گوشت ، نمک و زردچوبه به مقدار لازم .

: طرز تهیه
ابتدا پاستا را آب پز می کنیم مثل تهیه ماکارونی. تا حدی که نرم شود بعد آبکش می کنیم. سپس ماست ، زرده تخم مرغ ، زعفران رابا هم مخلوط می کنیم و همه پاستاها را با این مایه بخوبی مخلوط می کنیم. سپس ته قابلمه را چرب می کنیم و بعنوان ته دیگ از نان یاسیب زمینی استفاده می کنیم. سپس کمی از مایه گوشتی را روی ته دیگ می ریزیم تا طعم و رنگ ته دیگ را بهتر کند. بعد نیمی از پاستاهای آغشته به مواد ته چین را روی ته دیگ می ریزیم و کمی با دست فشرده می کنیم. سپس نیمی از پنیر پیتزای رنده شده را روی پاستاها می ریزیم و باز هم فشار می دهیم. مجدداً بقیه پاستاها را می ریزیم و دوباره پنیر پیتزا اضافه می کنیم . در انتها همه مایه گوشتی را روی پاستاها می ریزیم. کمی فشرده میکنیم و دوباره پنیر پیتزا روی مایه گوشتی می پاشیم. دقت شود که در تهیه ته چین پاستا، نباید مواد گوشتی را بصورت لایه لایه با پاستا مخلوط کرد بلکه باید همه مواد گوشتی در انتهای کار روی پاستاها ریخته شود
(¸.·’´(¸.·’´* :* `’·.¸)`’·.)
پاستا با سس سبزیجات
: مواد لازم
پاستا (از هر شکلی ) 600 گرم - روغن زیتون 150 میلی گرم - مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری،ریحان و گشنیز) به میزان لازم - مغز گردو 50 گرم - نمک و فلفل به میزان لازم - پنیر چدار رنده شده 50 گرم

طرزتهيه پاستا را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در سبزی خرد کن بریزید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا سبزی ها کاملا خرد شوند.سپس مغز گردو،نمک،فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.پاستا را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت داده و در بشقاب بریزید. سپس پاستا را با سس تزئین کنید
┊ . ┊ .*┊ .*┊ . .┊ . ┊.┊ . ┊ .*┊.┊ . ┊ .*┊┊ . ┊
پاستا آلانورما

: مواد لازم برای 6 نفر
پاستای کوتاه لوله ای 500 گرم - بادمجان 500 گرم - روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری - پنیر موتزارلا 200 گرم - ریحان تازه حدود 10 تا 15 برنج یا خشک آن کمی - سیر 1 حبه - گوجه فرنگی 1 کیلو - نمک و فلفل به میزان لازم

طرزتهيه : بادمجان ها را حبه ای خرد کرده و سپس با پوست در روغن زیاد سرخ کنید و روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس آنها را با کمی روغن زیتون در ماهیتابه بریزید. یگ حبه سیر کوبیده یا له شده را داخل آن بیندازید تا رنگ بگیرد و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.گوجه فرنگی های پوست کنده و خرد شده را اضافه کرده و چند برگ ریحان تازه که با دست خرد کردید به آن بیفزایید. بعد از اینکه گوجه فرنگی ها کمی پخت،بادمجان ها را اضافه کنید و نگذارید بادمجان له شود. سپس غذا را از روی حرارت بردارید. در آخر پنیر موتزارلای تازه و مکعبی خرد شده را به آن افزوده و مواد را خوب هم بزنید و پاستاها را اضافه کنید.
¸.•´¸.•*¨) ¸♥.•*¨) (¸.•´¸♥➷♥¸.•´♥¸.•´♥¸.•*¨)♥.•*¨)¸.•*♥¸
پاستا با سُس سبز
● مواد مورد نیاز:

پاستا
(از هر شکلی): ۶۰۰ گرم؛
▪ روغن زیتون: ۱۵۰ میلی گرم؛
▪ مخلوطی از گیاهان خوشبو (جعفری، ریحان و گشنیز): به میزان لازم؛
▪ مغز گردو: ۵۰ گرم؛
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم؛

پنیر
رنده شده (پارمزان، گودا یا چِدار): ۵۰ گرم.
● طرز تهیه:
پاستا
را طبق دستور پخت روی بسته آن بپزید. گیاهان خوشبو را در محفظه ویژه دستگاه مخلوط کن ریخته و روغن زیتون را به آن اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
سپس مغز گردو، نمک، فلفل و
پنیر
رنده شده را اضافه کرده و دوباره با دستگاه مخلوط کنید.
پاستا
را در ماهیتابه با کمی روغن زیتون تفت دهید، در بشقاب بریزید و با سس تزیین کنید.
❉ *.¸¸.*✳*.¸¸.*❄*.¸¸*❆ *.¸¸.*❄.¸¸.*✳*.¸¸.*❄*.¸¸*❆
پایان سری اول
 





دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه انواع پاستا(با انواع سس){1} 1

                       
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان