امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بلاتر.دیکتاتور است!

مهاجم سابق تیم ملی انگلیس و بارسلونا از تصمیم فیفا برای انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی به شدت انتقاد کرد. او همچنین سپ بلاتر را «دیکتاتور» معرفی کرد که سال‌هاست بزرگ‌ترین نهاد فوتبالی جهان را بر عهده دارد.
کشور قطر در سال 2010 به عنوان میزبان جام جهانی 2022 انتخاب شد. از آن زمان تاکنون این تصمیم فیفا با انتقادات شدیدی از سوی چهره‌های فوتبالی جهان مواجه شده است. آنها معتقدند که این تصمیم به ضرر فوتبال است، چرا که کشور قطر شرایط میزبانی تورنمنت مهمی مثل جام جهانی را ندارد.

بلاتر.دیکتاتور است! 1

گری لینه‌کر، مهاجم سابق تیم ملی انگلیس آخرین فردی است که این تصمیم فیفا را زیر سوال برده است.

او با مضحک خواندن قطر به عنوان میزبان جام جهانی گفت: فیفا اعتبار خود را با انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی زیر سوال برد.

گری لینه‌کر، کارشناس شبکه بی بی سی انگلیس در گفت‌وگو با مجله "GQ" درباره انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی 2022 گفت: این تصمیم‌های فیفا حال من را بر هم می‌زند. در واقع تمام فیفا و مسئولان آن فاسد هستند و این تصمیم نشان دهنده فساد در بالاترین نهاد فوتبالی جهان است. متاسفانه سپ بلاتر در فوتبال دیکتاتوری به راه انداخته و سال‌ها است که بدون هیچ دلیلی ریاست فیفا را بر عهده دارد. فوتبال ورزش بزرگی است که هواداران زیادی در سراسر جهان دارد و انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی یک دهن کجی به تمام فوتبال جهان است.

مهاجم سابق تیم ملی انگلیس ادامه داد: شب قبل از انتخاب قطر به عنوان میزبان جام جهانی 2022 به همراه دیوید بکام بودم و همان شب فهمیدیم که اتفاق‌های عجیبی در حال وقوع است و در واقع این قضیه بودار است. همان جا فهمیدیم که انتخاب قطر از قبل‌ تعیین شده و دیگر هیچ کاری فایده‌ای نداشت.

لینه‌کر در پایان درباره راه حل این موضوع گفت: تنها راهی که به ذهنم می‌رسد این است که کشورهای بزرگ فوتبال جهان، جام جهانی 2022 را تحریم کنند. تنها با این راه است که فیفا متوجه اشتباه خود به خاطر میزبانی قطر خواهد شد.
بلاتر.دیکتاتور است! 1
پاسخ
 سپاس شده توسط mohsenniceboy ، ★3aeed ، Parsa**Barca
آگهی
هیچ کشوری حاضر نمیشه جام جهانی رو تحریم کنه.مگه کشکه.حالا اول همه خود انگلیس اگه نرفت قطر.Sleepy
بیچاره ها خیلی دارن زحمت میکشن آمادش کنن.
دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل
پاسخ
 سپاس شده توسط Nazanin♥Xavi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  دیکتاتور مصلح!
  بلاتر هنوز هم از فیفا حقوق می‌گیرد!
  بلاتر: می خواهم شخصا توپ طلا را اهدا کنم
  بلاتر: از ریاست فیفا استعفا نداده‌ام !
  علي بن حسين:‌ اگر جاي بلاتر بودم سالها پيش استعفا مي کردم
  بلاتر با همسر سابق رونالدو رابطه عاشقانه داشته است!
  سپ بلاتر از فیفا اسعفا داد!
  بلاتر استعفاء داد
  پلاتینی خطاب به بلاتر: کنار برو!
  مارادونا: بلاتر یک دزد تمام عیار است!

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان