02-08-2014، 15:34
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[/url][url=http://funigma.com/1393/03/23/طرز-تهیه-کیک-شکلات-فندقی/attachment/13321321/]
[/url][url=http://funigma.com/1393/03/23/طرز-تهیه-کیک-شکلات-فندقی/attachment/13321321/]
طرز تهیه کیک شکلات فندقی
مواد لازم برای تهیه کیک :کره ۱۲۵ گرم + مقداری برای چرب کردن ظرف
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱۰۰ گرم(نصف پیمانه)
آرد مخمر دار ۷۵ گرم (نصف پیمانه)
فندق ۵۵ گرم (نصف پیمانه)
پودر کاکائو، الک شده ۲ قاشق غذاخوری
خامه سفت ۱۲۵ میلی لیتر (نصف پیمانه)
کرم شکلات فندقی ۱۰۰ گرم (یک سوم پیمانه)
مواد لازم برای تهیه مرنگ شکلات :
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱۵۵ گرم (سه چهارم پیمانه)
شکلات تلخ ذوب شده ۱۰۰ گرم
روش تهیه :
1- دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم نمایید. ظرف فلزی به حدود مساحت ۲۲ سانتیمتر انتخاب فرمایید و کف و دیواره های آن را با کره، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. با این روش، کیک به آن نمیچسبد.
2- شکلات و کره را به صورت تکههای درشت خرد نمایید و داخل ظرف مناسبی بریزید که در مقابل گرما، مقاوم باشد. کتری را تا نیمه از آب، پر کنید و روی گاز با حرارت زیاد قرار دهید. وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، ظرف حاوی کره و شکلات را روی دهانه کتری قرار دهید. دقت کنید که ظرف با آب داخل کتری تماس پیدا نکند. شکلات و کره را به هم بزنید تا ذوب شوند و خوب با هم مخلوط گردند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه منتظر بمانید تا به آرامی سرد شوند.
۳- تخم مرغها را خوب بزنید. سپس آنها را به ترکیب شکلات و کره بیفزایید و به هم بزنید.
۴- فندقها را به تکههای ریز خرد کنید و همراه با شکر، آرد، و پودر کاکائو، به ترکیب شکلات و تخم مرغ اضافه نمایید. همهی مواد را خوب به هم بزنید تا ترکیب یکدستی تهیه شود.
۵- مایه کیک را داخل ظرف فلزی بریزید و حدود ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت، چنگالی را در کیک فرو ببرید. اگر محتویات داخل کیک، به آن نچسبد میتوانید از پخت کیک، مطمئن شوید.
۶- برای تهیه مرنگ شکلات، ابتدا سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی، خوب به هم بزنید تا پف کنند. به تدریج شکر را اضافه نمایید. طوری که در هر زمان یک قاشق غذاخوری شکر بیفزایید. آنها را خوب به هم بزنید.
۷- دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. ترکیب غلیظ و یکدست شکر و تخم مرغ را به دو قسمت تقسیم نمایید. نیمی از شکلات ذوب شده را به نیمی از آن بیفزایید و هم بزنید. آن را روی کیک بریزید. همین کار را دوباره تکرار نمایید و باقیمانده مرنگ تخم مرغ و شکر را با باقیمانده شکلات ذوب شده، مخلوط کنید و روی کیک بریزید. مایه کیک را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کرم، خودش را بگیرد.
8 – خامه و کرم شکلات را در یک ماهیتابه کوچک، با هم مخلوط کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند. سپس ۵ دقیقه صبر کنید تا سرد و غلیظ گردد. آن را روی کیک بریزید.