امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زمان بازگشت نيمار به ميادين مشخص شد

ستاره برزيلي خط حمله بارسلونا که در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني مصدوم و خانه‌نشين شد، زمان بازگشت خود را به ميادين اعلام کرد.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زمان بازگشت نيمار به ميادين مشخص شد 1
نيمار که در بازي تيم ملي برزيل برابر کلمبيا در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني 2014 در اثر ضربه زانوي سونيگا، مدافع حريف از ناحيه استخوان کمر دچار شکستگي شد، مي‌تواند از ابتداي فصل جديد کاتالان‌ها را همراهي کند.

به نقل از تسنيم، بارسايي‌ها 18 روز ديگر اولين بازي خود را در جام تدارکاتي خوان گامپر که هر ساله ميزبان آن هستند، برابر تيم لئون مکزيک که رافائل مارکس مدافع پيشين‌ آبي‌واناري‌ها در آن توپ مي‌زند، انجام خواهند داد و نيمار پيش‌بيني کرد که مي‌تواند در اين بازي حضور داشته باشد.

نيمار که بازي سلسائو برابر آلمان در مرحله نيمه نهايي و برابر هلند در ديدار رده‌بندي جام جهاني 2014 را از دست داد، اميدوار است که پنج روز ديگر براي شرکت در تمرينات پيش فصل بارسلونا حضور پيدا کند.

وي در يک مراسم تبليغاتي در برزيل در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من به تدريج در حال ريکاوري هستم و مطمئنم که با آمادگي صددرصد در تمرينات بارسلونا شرکت خواهم کرد. مي‌خواهم فصل خوبي را تجربه کنم و هدفم اين است که به هم‌تيمي‌هايم براي کسب نتايج خوب کمک کنم. همچنين مي‌خواهم در موفقيت‌‌هاي تيم ملي برزيل سهيم باشم.

نيمار افزود: مطمئنم که مي‌توانم در بازي 18 آگوست در جام خوان‌ گامپر به ميدان بروم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زمان بازگشت نيمار به ميادين مشخص شد 1

پاسخ
 سپاس شده توسط Interstellar
آگهی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  بازگشت بیرانوند و توقف آنتورپ
  امیری؛ دفاع چپ مطمئن یا بازگشت به پست تخصصی؟
  بازگشت سجاد به گلزنی پیش از نبرد با پرسپولیس
  تصمیم نهایی کریس رونالدو برای آینده مشخص شد
  زمان حضور سرمربی تیم ملی والیبال در ایران مشخص شد
  زمان بازگشت لواندوفسکی به میادین مشخص شد
Clocket شیطنت سعودی‌ها در غفلت AFC با تغییر ورزشگاه/ دلیل تعجب استقلالی‌ها مشخص شد + عکس
  جانشین آقایی در پرسپولیس مشخص شد
Wink بازگشت آل کثیر به اردوی پرسپولیس
  سامان در مسیر یک بازگشت دلچسب (عکس)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان