28-07-2014، 18:48
رزا بابایی، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص استفاده از کشمشگفت: مطالعات نشان داده که کشمش، بین ۵۰ میوه ای است که حاوی بروم نیز می باشد، باید بدانیم که بروم ماده معدنی است که رابطه مستقیم با سلامت دارد و در سلامت استخوان زنان نقش عمده ای را ایفا می کند و برای تبدیل استروژن و ویتامین دی به شکل های فعال آنها مورد نیاز است.
رزا بابایی افزود: بعد از یائسگی در زنان میزان استروژن کاهش می یابد و باعث حساس شدن استخوان ها می شود تا آن جا که هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت کلسیم از استخوان ها را می دهد.
وی افزود: مطالعات نشان داده که بروم از آرتوروز و پوکی استخوان جلوگیری می کند و تاثیرات مفید استروژن درمانی در زنانی که به سن یائسگی رسیده اند را افزایش می دهد. این میوه همچنین منبع خوبی از فیبر،آنتی اکسیدان و آهن و انرژی است. ۶۰۰ گرم کشمش،۹۰درصد آهن مورد نیاز بدن را تامین می کند.آنتی اکسیدان موجود در کشمش از پیری زودرس و بیماری های حاصله از آن می کاهد.