27-07-2014، 16:13
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه: 5 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• ۱ لیتر شیر
• ۴ قاشق غذاخوری شکر
• ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج
• ۴۰ گرم کره
• نصف پیمانه خامه
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. به گزارش آموزش آشپزی تکناز در شیرجوش بزرگ، آرد برنج، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شیر سرد را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
3. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.
4. وقتی کمی سفت شد، کره و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا فرنی به اصطلاح ته نگیرد.
5. پس از رسیدن به غلظت موردنظر، از روی شعله بردارید و خامه را سریعا به آن بیفزایید و هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.
6. به این نکته توجه داشته باشید که فرنی پس از سرد شدن سفت تر نیز می شود قبل از درست کردن تمامی غذا ها این نکات مهم را بخوانید زیرا خیلی مهم است.
• زمان تهیه: 5 دقیقه
• زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
• ۱ لیتر شیر
• ۴ قاشق غذاخوری شکر
• ۴ قاشق غذاخوری آرد برنج
• ۴۰ گرم کره
• نصف پیمانه خامه
• نصف قاشق چایخوری وانیل
• ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. به گزارش آموزش آشپزی تکناز در شیرجوش بزرگ، آرد برنج، نمک و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شیر سرد را به تدریج اضافه کنید و دایم هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
3. آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.
4. وقتی کمی سفت شد، کره و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا فرنی به اصطلاح ته نگیرد.
5. پس از رسیدن به غلظت موردنظر، از روی شعله بردارید و خامه را سریعا به آن بیفزایید و هم بزنید تا لطیف و یکدست شود.
6. به این نکته توجه داشته باشید که فرنی پس از سرد شدن سفت تر نیز می شود قبل از درست کردن تمامی غذا ها این نکات مهم را بخوانید زیرا خیلی مهم است.