11-08-2012، 12:54
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-08-2014، 10:42، توسط سیندرلاخانم.)
موادلازم:شیر2پیمانه،آردنول4قاشق غذاخوری،زرده تخم مرغ2عدد،آب4پیمانه، گلاب نصف پیمانه،کره100گرم،زعفران5-1قاشق چایخوری،شکر2پیمانه،دارچین برای تزئین به میزان لازم،وانیل8-1قاشق غذاخوریطرزتهیه:شیر،آرد،آب،زرده تخم مرغ وشکرراداخل قابلمه ریخته ومخلوط می کنیم تا آردحل شود.بایدتوجه داشته باشیدکه اگرشیرگرم باشد،آردبازنشده وفرنی یک دست ولطیف نخواهدشد.حرارت راروشن می کنیم ومدام هم می زنیم.حدود50دقیقه تایک ساعت طول می کشدتافرنی خودش رابگیرد.به هم زدن ادامه می دهیم تافرنی به غلظت مطلوب برسد.زعفران دم کرده،گلاب،وانیل وکره رابه آن افزوده وسریع درظرف مناسب سرو ریخته وبادارچین آن راتزئین می کنیم.