دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![بیماران پارکینسون در موقع غذا خوردن دیگر دستشان نمی لرزد+بهبود این بیماری 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2014/05/4805_orig.jpg)
همانطوریکه میدانیم مبتلایان به پارکینسون دجار لرزش دست هستند شرکت لیفت لبز برای حل مشکل آنها در هنگام غذا خوردن قاشقی درست کرده است که دیگر غذا نمی ریزد
چقدر خوب میشد اگر اشخاص مبتلا به لرزش دست و پارکینسون قادر می شدند بدون اینکه از ریختن غذا از قاشق شرمنده شوند از آن استفاده کنند. شرکتی به اسم Lift Labs این کار را انجام داده است. اکنون مبتلایان به بیماری پارکینسون و دیگر انواع لرزش دست میتوانند از غذا خوردنشان لذت ببرند.
این قاشق که به آن Liftware میگویند میتواند حرکات لرزشی دست را خنثی کند و به قاشق ثباتی دهد تا فرد بیمار بتواند از آن راحت تر استفاده کند.
در درون دسته این قاشق مدار الکترونیکی وجود دارد که میتواند نوع لرزش را حس کرده و حرکاتی را در جهت خلاف آن انجام دهد تا شدت لرزش کاهش یابد. از این دسته میتوان برای استفاده از چنگال و قاشق هم استفاده کرد.
منبع-http://www.iranorthoped.ir
یه مطلب دیگه برای بی کیفیت نبودنش
![بیماران پارکینسون در موقع غذا خوردن دیگر دستشان نمی لرزد+بهبود این بیماری 1](http://www.hidoctor.ir/wp-content/uploads/2014/07/parkinsonfiveg_600x450.jpg)
پژوهشهای حاصل از یک تحقیق نشان داد که بیماران مبتلا به پارکینسون که شدت بیماری آن ها متوسط است و آنچنان شدید نیست، در صورت به پیاده روی سریع و روزانه می توانند از منفعتهای فعالیت ورزشی بهره مند شوند. به بیان
بهتر انجام پیاده روی سریع در این بیماران سبب بهبود کارکرد حرکتی، روحیه، سفتی عضلانی و افزایش توانایی های شناختی در آن ها می گردد. این مطالعه بر روی ۶۰ آزمودنی انجام شد. افراد روزانه ۴۵ دقیقه و سه بار در هفته با شدت متوسط پیاده روی کردند. طول دوره پژوهش ۶ ماه در نظر گرفته شد. قبل و پس از دوره پژوهش از آزمودنی ها تست سنجش ظرفیت هوازی، حافظه گرفته شد و میزان سفتی عضلانی و توانایی های شناختی آن ها نیز سنجیده شد. میانگین سرعت پیاده روی در آزمودنی ها ۹/۲ مایل در ساعت بود و آزمودنی ها با ۴۷ درصد ضربان قلب ذخیره خود پیاده روی کردند. برای پایش شدت پیاده روی میزان ضربان قلب آزمودنی ها در طول پیاده روی کنترل شد. یافته های حاصل از این مطالعه نشان داد که پیاده روی با شدت متوسط موجب بهبود ۱۵درصدی خلق وخو، تمرکز شد، و علاوه بر این موجب کاهش ۱۱ درصدی سفتی عضلانی گردید. بر این اساس محققین پیشنهاد کردند که آن دسته از بیماران مبتلا به درجه ملایم پارکینسون که به زوال عقلی دچار نشدند می توانند در هفته ۱۵۰ دقیقه با شدت متوسط پیاده روی کنند تا از فواید فعالیت ورزشی بهره مند شوند و از پیشرفت بیماری شان پیشگیری شود.
منبع-www.yourdoctor.ir