09-08-2012، 8:01
مواد لازم:
پودر کاکائو: نصف قاشق چایخوری
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده کم چرب: یک و نیم پیمانه
تمشک تازه یخ زده: ۲ پیمانه
خرده شکلات: یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
• درون کاسهای متوسط، پودر کاکائو را با وانیل مخلوط کنید.
• به مخلوط فوق، عسل و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به رنگ قهوهای روشن درآید.
• ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را درون ۴ لیوان تقسیم کنید.
• روی مخلوط ماست درون لیوانها، یک لایه تمشک بریزید.
• روی لایه تمشک، یک لایه از مخلوط ماست بریزید.
• عمل فوق را تا زمانی از مواد باقیمانده ادامه دهید.
• روی هر کدام از پارفیتها، مقداری خرده شکلات بریزید.
• پارفیت شکلاتی آماده مصرف است در غیر این صورت آن را درون یخچال قرار داده و زمان مصرف آن را بیرون آورید.
پودر کاکائو: نصف قاشق چایخوری
پودر وانیل: یک قاشق چایخوری
عسل: ۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده کم چرب: یک و نیم پیمانه
تمشک تازه یخ زده: ۲ پیمانه
خرده شکلات: یک چهارم پیمانه
روش تهیه:
• درون کاسهای متوسط، پودر کاکائو را با وانیل مخلوط کنید.
• به مخلوط فوق، عسل و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به رنگ قهوهای روشن درآید.
• ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را درون ۴ لیوان تقسیم کنید.
• روی مخلوط ماست درون لیوانها، یک لایه تمشک بریزید.
• روی لایه تمشک، یک لایه از مخلوط ماست بریزید.
• عمل فوق را تا زمانی از مواد باقیمانده ادامه دهید.
• روی هر کدام از پارفیتها، مقداری خرده شکلات بریزید.
• پارفیت شکلاتی آماده مصرف است در غیر این صورت آن را درون یخچال قرار داده و زمان مصرف آن را بیرون آورید.