امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی

#1
مواد لازم:

پودر کاکائو: نصف قاشق چای‌خوری

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

عسل: ۲ قاشق چای‌خوری

ماست چکیده کم چرب: یک و نیم پیمانه

تمشک تازه یخ زده: ۲ پیمانه

خرده شکلات: یک چهارم پیمانه

روش تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، پودر کاکائو را با وانیل مخلوط کنید.

• به مخلوط فوق، عسل و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.

• ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را درون ۴ لیوان تقسیم کنید.

• روی مخلوط ماست درون لیوان‌ها، یک لایه تمشک بریزید.

• روی لایه تمشک، یک لایه از مخلوط ماست بریزید.

• عمل فوق را تا زمانی از مواد باقی‌مانده ادامه دهید.

• روی هر کدام از پارفیت‌ها، مقداری خرده شکلات بریزید.

• پارفیت شکلاتی آماده مصرف است در غیر این صورت آن را درون یخچال قرار داده و زمان مصرف آن را بیرون آورید.
در دلم حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد

و چه اندوه عجیبی ست که در خلوت دل

یاد یک دوست نباشد که تو را غرق تماشا سازد
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان