امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

وادی مرغ

#1
وادی مرغ
وادی مرغ 1 مواد لازم:
مرغ درسته                                   ۱عدد
نمک                                           ۱بسته
کره و زعفرون دمکرده                      به مقدار لازم
نمک و فلفل                                  به ذائقه
آبلیموی تازه                                  ۴قاشق غاخوری
پیاز                                              ۱عدد
فلفل دلمه ای متوسط                        ۱عدد
طرز تهیه:
ابتدا تموم قسمتهای مرغ رو با نمک و فلفل قرمز و زعفرون دمکرده و آبلیموی تازه مزه دار میکنیم.
وادی مرغ 1
داخل شکمش رو هم از این مخلوط میمالیم بعد با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده پر میکنیم...حالا مرغ رو در ظرف دربسته قرار میدیم و در یخچال میذاریم ۷تا۸ساعت بمونه. 
وادی مرغ 1
کف قابلمه(اندازه قابلمه بستگی به کوچیکی یا بزرگی مرغتون داره)*رو با فویل میپوشونیم بعد نمک رو میریزیم و صاف میکنیم.
وادی مرغ 1
 پیاز و فلفل دلمه ای رو از داخل شکم مرغ درمیاریم ..(من پیاز و فلفل رو سرخ کردم بعد پوره گوجه فرنگی رو همراه با نمک و فلفل و زعفرون بهش اضافه کردم روی حرارت کم قرار دادم تا زمانی که سس جا بیفته بعد زمان سرو روی مرغ ریختم)*پاهای مرغ رو با نخ میبندیم بعد داخل فویل میپیچیم.
وادی مرغ 1
حالا مرغ رو داخل قابلمه قرار میدیم روی مرغ مقداری نمک میریزیم...(من چند تا سیب زمینی هم گذاشتم)*حالا دمکنی رو میذاریم و به مدت 15 دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
 وادی مرغ 1
 بعد از پخت فویل رو برمیداریم و از مخلوط کره آب شده و زعفرون دمکرده و آبلیمو روی مرغ میمالیم و بعد از یکربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
وادی مرغ 1
 بهتره این غذا رو در هوای آزاد درست کنید.....
میتونین زعفرون و کره رو حذف کنید چون در روش سنتی استفاده نمیکنند......
نوش جونتون...
وادی مرغ 1
پاسخ
 سپاس شده توسط ɱɪɾʌʛє
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان