08-08-2012، 13:27
مواد لازم ( ۶ نفر)
آب مرغ = ۵ تا ۶ لیوان
هویج = ۲ عدد
شلغم = یک الی دو عدد
فلفل سبز = ۳ عدد
کرفس خرد شده = ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده = ۳ قاشق سوپخوری
تره فرنگی خرد شده = یک فنجان
ژامبون یا کالباس بی چربی خرد شده = ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
برنج = ۷۵ گرم
گوجه فرنگی خرد شده = دو فنجان
طرزتهیه:
برنج را می شوئیم می گذاریم با آب مرغ نیم پز شود. بعد پیاز و هویج و شلغم و فلفل خرد شده و تره فرنگی و کرفس را اضافه می کنیم و باندازه کافی نمک
می ریزیم؛ آنگاه ژامبون یا کالباس را می ریزیم و بعد از یکی دو جوش سوپ را در سوپ خوری می ریزیم. بجای ژامبون یا کالباس می توانیم دو فنجان گوشت مرغ خردشده پخته مصرف کنیم.