امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ترشی لیته

#1
ترشی لیته 1

مواد لازم

بادمجان : یک کیلو
سبزی : معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز : یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز : یک عدد
سیر رنده شده : یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز : ۵۰ گرم
هویج : ۳ عدد
کلم پیچ سفید : ۲۵۰ گرم
سرکه : یک کیلو
ادویه ی ترشی : یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک : یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک : یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه : یک قاشق مرباخوری



طرز تهیه:

- سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.
- بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.
- سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.
- کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.
- سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.
- سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.
پاسخ
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشی
  ترشی تخم مرغ با رنگی متفاوت
  طرز تهیه ترشی نازخاتون مجلسی و خوشمزه!
  طرز تهیه ترشی لیته جنوبی
  چگونه ترشی بندری درست کنیم؟
  طرز تهیه ترشی انبه
  ترشی لوبیا سبز با تخم مرغ
  طرز تهیه ترشی انبه...خووووش مزه(بروز می شود)
  طرز تهیه ترشی زالزالک و لبو و بامیه وگوجه زیتونی
  نكات ترشی و شور

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان