نظرسنجی: از چه انتی ویروسی استفاده می کنید
نود سی ودو4
نود سی ودو5
نود سی ودو6
کسپر اسکای
مکافی
و.......
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انتی ویرو س قوی

Brick 
Huh انتی ویروس نود سی ودو 5و6به دلیل اینکه ویروس هارا به صورت اتوماتیک می کشند ممکن بعضی از فایل های مهم شما وسیستم شما را بدون اطلاع به شما پاک کنند برای همین از ورژن4 استفاده کنید بهتره وحالا انتی ویروس کش پر اسکای بهترین و بیشتر اداره ها وشرکت ها از این انتی ویروس استفاده می کنند وورژن فارسیش هم هست:cool:
هرگزنشه فراموش سپاس پایینی از هوش
HeartBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط r e z a ، sp_go ، LOVE KING
آگهی
یعنی ظلم بزرگتر از این نیست که جای یکی از با صلابت ترین، قدیمیترین و قویترین آنتی ویروسهای دنیا تو لیست نظر سنجی نباشه!!!Angry

پس نورتون کوووو؟؟؟؟؟
انتی ویرو س قوی 1
پاسخ
 سپاس شده توسط sp_go ، saghar77 ، AFEE BOZORG
نورتون فکر کنم تحریم در ضمن حجمش زیاده:cool:
HeartBig Grin
پاسخ
manam norton daram kheili kobe
مثل این شوفر اتوبوسا یه فلاسک چایی گذاشتم پایین میز کامپیوتر همینطور که نگام به مانیتوره خم میشم میارمش بالا … انگار قراره ماشین از جلو بیاد !  Big Grinute
پاسخ
Wink 
ببخشید اخرین ورژن اصلش را دارم خیلی خوبه ولی حجمش زیاده پاکش کردم کسانی که نورتون دارن سایر گزینه ها را بزننBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
HeartBig Grin
پاسخ
(08-08-2012، 11:26)امیر حسام20 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید اخرین ورژن اصلش را دارم خیلی خوبه ولی حجمش زیاده پاکش کردم کسانی که نورتون دارن سایر گزینه ها را بزننBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تا اونجایی که من میدونم نورتون جدید 2012 و 2013 دارای سریعترین واکنش ها و کمترین اشغال حجم رم و cpu دربین تمامی آنتی ویروسها هستن.
انتی ویرو س قوی 1
پاسخ
Question 
hابشه تسلیم نورتون حجمش کمهcrying
HeartBig Grin
پاسخ
 سپاس شده توسط Azarbayjanliam
بهترینش که من کار کردم avastهستش که خیلی عالیه.من با همشون کار کردم avastرتبه چهارم رو داره اما رتبه اول و دوم و سوم باید خریداری کنید و قیمتش هم بالاس
من میمونمو سکوتم رو جار میزنم...
پاسخ
بهترین انتی ویروس از نظر پاک سازی کسپراسکی هست البته این انتی ویروس سرعت سیستم رو بسیار کم می کنه
اگرهم سرعت هم امنیت بالا براتون مهمه اویرا استفاده کنید
پاسخ
NOD32 قوی که نسیت هیچی برعکس خیلی هم ضعیفه.
الان بهترین آنتی ویروس ها به ترتیب
Kaspersky
Norton
Avira
و مابقی رو بهتره که اصلا استفاده نکنید.
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان