امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بازیگر محبوب سینما سزطان گرفت.(عکس)

به نام خدا.
سلام.
ولبانی فیلم نوشت:کتایون امیر ابراهیمی بازیگر زن پیشکسوت و محبوب سینما و تلویزیون که مدتی است با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند این روزها در خانه و مشغول استراحت است.
او در این باره به گفت: در حال حاضر علاوه بر بیماری ام دچار سرما خوردگی هم شده‏ ام و فعلا در حال استراحتم.
وی ادامه داد: دوست ندارم دیگر بازی کنم چرا که تهیه کنندگان آثار فکر می کنند به دلیل اینکه من و امثال من سن بیشتری به نسبت دیگر بازیگرها داریم می توانند پول ما را بخورند!
او خطاب به مسئولین گفت: متاسفانه برای هنرپیشه های قدیمی و سابقه دار ارزشی قائل نیستند و کمترین پول را به آنها می دهند.آنها اصلا به این فکر نمی کنند که ما هم مانند دیگر افراد باید هزینه زندگی، دارو و دکتر خودمان را بدهیم و جالب است که فکر می کنند همه این مسائل برای خودشان است.
بازیگر محبوب سینما سزطان گرفت.(عکس) 1
ناز سلطانی دختر امیرابراهیمی درباره بیماری مادرش گفت: مدتی است که مادرم دچار بیماری سرطان است و تحت نظر پزشک قرار دارد. مغز استخوانشان خون کافی تولید نمی کند و باید تحت نظر دکتر خون تزریق کنند اما متاسفانه در حال حاضر به دلیل اینکه مردم زیاد خون نمی دهند، بالطبع ایشان هم با این مشکل مواجهند.همین جا و از طریق «بانی فیلم» از مردم تقاضا دارم که به پایگاه های انتقال خون مراجعه کرده تا مادر من هم از این موهبت الهی بهره مند شود.
آخرین بازی امیرابراهیمی را در فیلم «ارتباط خانوادگی» به کارگردانی نادر مقدس دیدیم که چندی پیش در سینما اکران شد. او هم چنین در فیلم های ورود آقایان ممنوع،بازنده،تهران در جست و جوی زیبایی و سریال های بدون شرح و من یک مستاجرم ایفای نقش کرده است.
همه ی عروسک های دنیا
یتیم می شدند اگر دختر ها
نبودند.
پاسخ
 سپاس شده توسط کابوس عشق ، gole_pazhmorde ، یاسی@_@ ، _Ovver_ ، Interstellar ، پری استار ، sev sevil ، الهه 1379 ، خخخخ ، حقوقدان انجمن ، *ARTEMIS * ، جیگیل ، ɱɪɾʌʛє ، || Mιѕѕ α.η.т || ، (fatemeh(N ، G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr ، BlAcK dAy ، aLiReZaZ-iM ، ωøŁƒ ، Avril. ، مهربان ترین دختر دنیا ، AMIR ALI 22
آگهی
زخمت کشیدی ولی بهتر بود در بخش فیلم و سینما قرار میـدادی:|

چون تایپکی که در بخش مُناسب خُود قرار نگیـره بیکیفیت حسـاب میـشه!
پاسخ
خخخخخخخخخBig GrinBig Grin
نقل قول: بازیگر محبوب سینما سزطان گرفت.(عکس) 1
پاسخ
مرسي خوب بودUndecided
پاسخ
آخی...خدا شفاش بده...Sad
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پاسخ
خدا شفاش بده برای سلامتیش صلوات
عاشق استقلال دیوونه فرهاد:2gw1:زنده باد ارتش آسمونی
پاسخ
خدا شفاش بده
توی یه سریال خیلی دوسش داشتمcrying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زندگیه من اختصاص داره به {ALLAH}

and I should say...
I really love
Muhammad
پاسخ
الههههههییییییییییییییییییییییییییییHeartHeartHeart
♥♥♥فقط یک
 مردادی 

میتونه بامعرفت باشه♥♥♥
پاسخ
وای دده Huh
عشق به خدا هیچوقت شکست نمیخوره عشقی که خدا بین بنده هاش بوجود بیاره هم هیچوقت شکست نمیخوره پس منتظر باشین خدا راه رو جلوپات میزاره اگ جلوتو نبینی اگ بخدا اعتماد داری برو جلو مطمئن باش نمیخوری زمین
پاسخ
اخی خدا بهش سلامتی بده Huh
یه رفیق دارم اسمش خداست ... بحثش از همه جداست ...تا اون پشتمه بیخیال مخاطب خاص ... Blush
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  تاریخچه برند محبوب جردن
  هدا نیکو-مدل و بازیگر زیبای ایرانی مقیم کره جنوبی+عکس
  یک سنت غلط جان هستی دختر 11 ساله را گرفت + عکس
  دختری که خدا از او عکس می گرفت!!!+عکس
  بلیط هواپیما هم کرونا گرفت؟
  دعای شیطنت آمیز دختر 6ساله جایزه گرفت 0_0
  کم کم یاد خواهی گرفت …
  روش های طراحی کاتالوگ محبوب
  یکی از بهترین پاساژ های ابادان اتش گرفت(کادوس 4)+عکــــــــــــــــــــــــــــس
  عکس زنان زشت بازیگر روسیه بدون ارایش

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان